Ekonomi

Bakan Sarıeroğlu Açıkladı: 1 Milyon Kişiye İstihdam İmkanı Verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu işsizlik ve istihdam hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. 

İSTİHDAMDA 1 MİLYON ARTIŞ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu açıklamalarında istihdamın 1 milyon 210 bin arttığını ifade etti. Bakan Sarıeroğlu’nun açıklamalarının detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

“ÜLKEMİZ GEÇMİŞTE ÇOK BADİRE ATLATTI”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu açıklamalarında Türkiye’ye yönelik operasyonlar olduğunu ancak işsizlikle mücadelenin hız kesmeden devam ettiğini vurguladı. Ayrıca Bakan Sarıeroğlu açıklamalarının devamında “Bu etkiyi 2018 yılının açıklanan istatistiklerinde de görüyoruz. Milli İstihdam Seferberliğimizin ikinci fazı da her türlü operasyona her türlü girişime rağmen başarıyla yürütülüyor. Son dönemde görüyorsunuz, ekonomimize yönelik çok ciddi müdahaleler, operasyonlar yapılmaya çalışılıyor. Çok şükür ki güçlü bir iktidar görevinin başında. Ülkemiz geçmişte de çok badire atlattı.” dedi.

TÜRKİYE’YE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLER

Türkiye’ye olumsuz bir hava pompalamaya, bu süreçlerden siyasi rant elde etmeye çalışanların tüm çabalarını boşa çıkaracaklarını ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu yapılan müdahalelerle boşa çıkmaya başladığını Türkiye’ye bugüne kadar diz çöktüremediklerini ve bundan sonra da çöktüremeyeceklerini ifade etti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. ki̇tlere kadro sayin bakan nerden geldi̇gi̇ni̇ sende unutma asgari̇ ücrete çalişandin sayin cumhur başkanimizin sözünü unutmayin seçi̇mden önce ki̇tlere kadro