Ekonomi

Bakan Sarıeroğlu Açıkladı! 1000 TL Bayram İkramiyesinin Ne Zaman Verileceği Belli Oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamada emeklilere ödenecek ikramiyelerin ne zaman verileceğini duyurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu, 13 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla AK Parti Kadın Kolları İl Yönetimi ve İlçe Yürütme Kurulu üyeleri ile Keçiören’deki bir tesiste düzenlenen programa katılarak orada açıklamalarda bulundu.

Soma’da yaşanan maden faciası ile alakalı olarak;

“Evlatlarını orada kaybeden annelerimiz var. Onlara da sabırlar diliyorum. Bu anlamda kaybettiğimiz 301 canımızı da buradan rahmetle yad ediyorum. İş sağlığı ve güvenliği konusunda tavizsiz şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bu anlamda gerek denetim ve rehberlik faaliyetlerimiz, gerek mevzuat çalışmalarımız ve sosyal paydaşlarımızla yaptığımız iş birliğiyle iş kazalarının azaltılmasıyla alakalı da güçlü çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerinde bulundu.

BAYRAM İKRAMİYELERİ

Bayram ikramiyeleri ile alakalı olarak tam tarih veren Bakan Sarıeroğlu yaptığı açıklamada ise;

“Allah nasip etti, inşallah haziran ayının ilk haftasında ödemelerimizi gerçekleştireceğiz. Bunlarla ilgili tam tarihleri de açıklayacağız. Emeklilerimize hem Ramazan Bayramı’nda hem de Kurban Bayramı’nda biner lira ikramiyeyle ilgili çok güçlü bir adımı atacağız. Birileri diyor ki ‘biz dedik de oldu.’ Öyle bir şey yok. Üç dört aydır masamızdaydı, gündemimizdeydi” ifadelerinde bulundu.

Kamupersoneli.net I ANKARA