
Bakanlıktan 500 Kişi İçin Müjdeli Haber
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank BETA Kimya Tesisi’nin temel atma törenine katıldı ve çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Varank açıklamalarında tesis için Eylül ayında güzel bir açılış yapacaklarını belirterek 500 kişiye iş imkanı sağlanacağını ifade etti.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Ortadoğu ve Doğu Avrupa’nın en büyük yapıştırıcı ve tutkal üretim tesisi olacak BETA Kimya Tesisi açılışına katıldı. Bakan Varank burada önemli açıklamalarda bulundu ve bu proje kapsamında 500 kişiye yeni iş imkanı sağlanacağını vurguladı.
500 KİŞİYE YENİ İŞ İMKANI
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü temel atma töreninde yaptığı konuşmada "Orta Doğu ve Doğu Avrupa'nın en buyuk yapıştırıcı ve tutkal üretim tesisinin temellerini atmak için bir aradayız. 315 milyon liralık yatırımla hayat bulacak bu kampüs, 500 vatandaşımıza daha yeni istihdam imkanı oluşturacak." ifadelerini kullandı.
Bakan Varan açıklamasının devamında, Eylül ayında burada güzel bir açılış yapacaklarını söyledi.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.