Ekonomi

Bankadan Vatandaşlara 10 Bin Liraya Kadar Kredi Kampanyası Duyurusu

Türkiye İş Bankası tarafından vatandaşların dikkatini çekecek bir açıklama yapıldı. Bu açıklamada Ramazan Bayramı için kredi kampanyası başlatıldığı belirtilerek vatandaşların çektikleri kredilerin geri ödemesine 3 ay sonra başlayacağı belirtildi.

İŞ BANKASINDAN AÇIKLAMA YAPILDI

Kredi kampanyası İş Bankası tarafından “İş Bankası’ndan İhtiyaçlarınıza Tam Destek! 3 Aya Kadar Geri Ödemesiz Anında Bayram Kredisi” başlığı ile duyuruldu. Bu kredi kampanyası hakkında ise İş Bankası tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Anında Bayram Kredisi ile bu döneme özel ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, dilerseniz ilk taksitinizi krediyi kullandığınız tarihten 3 ay sonra olacak şekilde belirleyebilir, üstelik kredinizi eşit taksitlerle geri ödeyebilirsiniz. İş Bankası her zaman olduğu gibi Ekonomiye Destek Paketi kapsamında da yanınızda”

Bayram kredisi kampanyası kapsamına vatandaşlar en az 3 bin lira en faz 10 bin lira kredi çekebileceklerdiR. Ayrıca kredi için yüzde 0,96 faiz oranı belirlenmiştir. Bu seviyeden başlayan faiz oranları ile kredi çekilebilecektir.

Bankadan Vatandaşlara 10 Bin Liraya Kadar Kredi Kampanyası Duyurusu

GERİ ÖDEME DETAYLARI

İş Bankası tarafından başlatılan kredi kampanyası üzerinden kredi çekecek olan vatandaşların örnek geri ödeme detayları şu şekilde olacaktır:

  • 3 bin lira 12 ay vade için aylık ödeme 269,11 lira. Toplam geri ödeme: 3229 lira.
  • 3 bin lira 24 ay vade için aylık ödeme 143,79 lira. Toplam geri ödeme: 3.450,96 lira.
  • 5 bin lira 12 ay vade için aylık ödeme 448,52 lira. Toplam geri ödeme: 5.382,24 lira.
  • 5 bin lira 24 ay vade için aylık ödeme 239,65 lira. Toplam geri ödeme: 5.751,60 lira.
  • 8 bin lira 12 ay vade için aylık ödeme 717,63 lira. Toplam geri ödeme: 8.611,56 lira.
  • 8 bin lira 24 ay vade için aylık ödeme 383,44 lira. Toplam geri ödeme: 9.202,56 lira.

Bankadan Vatandaşlara 10 Bin Liraya Kadar Kredi Kampanyası Duyurusu

BAŞVURU DETAYLARI

İşcep üzerinden kredi başvurusu yapılabilir. Vatandaşlar İşcep üzerinden Krediler> Anında Kredi Başvuru veya Başvurular > Kredi > Anında Kredi adımları takip edilerek başvuru yapılabilir.

Ayrıca İş Bankasının internet sitesi üzerinden de başvuru yapılabilir. Buna göre İş Bankası internet sitesi üzerinden Kredilerim > Anında Kredi veya Başvuru-Ürünler > Anında Kredi adımları takip edilerek başvuru yapılacaktır.