Ekonomi

Bankaların Bayram Kredisi Kampanyaları

Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birçok banka, müşterilerin ilgisini çekmek için bayram kredisi kampanyaları düzenliyor. Bankaların bayramda kredi çekmeyi düşünen müşterilerine sunduğu kampanyaların detaylarını sizler için derledik.

AKBANK

– Akbank, müşterilerine bayramda özel bir kampanya sunuyor. Akbank, bayrama özel hazırladığı kredi kampanyasında 1,23’ten başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunuyor. Müşteriler bayram kredisi kampanyasında ödemelerini 3 ay erteleyebiliyor. Akbank bayram kredisi kampanyasına 30 Haziran tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

GARANTİ BANKASI

– Garanti Bankası geleneksel bayram kredisi kampanyasında müşterilerine yüzde 1.49’dan başlayan faiz oranıyla kredi imkanı sağlıyor. Ayrıca, Garanti Bankası müşterilerine bu kampanya kapsamında 48 aya vade imkanı sunuyor.

İŞ BANKASI

– İş Bankası, geleneksel bayram kredisi kapsamında müşterilerine özel kredi imkanı sunuyor. İş Bankası bayram kredisi kapsamında 5 bin TL’den 100 bin TL’ye kadar kredi çekmek mümkün.  İş Bankası ayrıca bu kampanya kapsamında müşterilerine günde 5 TL’den başlayan fiyatlarla 48 ay vadeli ödeme imkanları sunuyor.

ŞEKERBANK

– Şekerbank, ” İşte Ramazan Bereketi” kampanyası ile ramazan ayında nakit ihtiyacı artan esnaf ve işletmelere özel kredi imkanı sağlıyor. Bu kampanya ile Şekerbank, müşterilerine 3 ay ödeme erteleme ve 36 ay taksit imkanı veriyor.

VAKIFBANK

– Vakıfbank, ” Geleneksel Bayram Kredisi” kampanyası kapsamında müşterilerine 90 bin TL kredi ve 48 aya varan vade imkanları veriyor. Vakıfbank ayrıca müşterilerine, bayrama özel ” Bayrama Özel 0 Km taşıt Kredisi” imkanı sunuyor. Bu kampanyaya göre müşteriler 250 TL kredi çekebilirken 48 ay vade imkanından da yararlanabiliyorlar.

ODEABANK

– Odebank’ın Ramazan Bayramı’na özel hazırladığı kampanyaya göre müşteriler 48 ay vade ile kredi imkanından yararlanabiliyorlar. Alınacak olan kredinin faiz oranı ise müşterinin kredi notuna göre ayarlanıyor. Bu kampanyaya son başvuru tarihi ise 22 Haziran olarak açıklandı.

QNB FİNANSBANK

– QNB Finansbank ise ”Kredi Finansçıdan Alını” kampanyası ile müşterilerine 3 ay ödeme erteleme ve günde 15 TL’den başlayan taksitlerle 48 ay vadeli kredi imkanı sunuluyor. 

Kamupersoneli.net – ANKARA