Ekonomi

Bankaya gitmeden 30 Bin TL nakit destek alabilirsiniz! 6 ay geri ödeme yok! Online başvuru ekranı

Halkbank konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında, vatandaşlara Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi kapsamında 30 bin TL’ye varan nakit destek vereceğini duyurdu. 6 ay geri ödemesiz nakit para desteğinde başvuru için bankaya gitmeye gerek yok. Aşağıda eklemiş olduğumuz link üzerinden de başvurularınızı yapabilirsiniz.

YÜZDE 0,55’TEN BAŞLAYAN FAİZ ORANI

Bankanın yapmış olduğu açıklama göre, verilen olan nakit destek oranı için faiz oranı yüzde 0,55’ten başlayacak. 30 bin TL’ye kadar verilen destek oranı için açıklama yapan banka, şu açıklamayı kaydetti:

“Küresel pademiden normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması ile birlikte; müşterilerimizin mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarınızın karşılanmasının amacıyla aylık %0,55’ten başlayan faiz oranı ile 6 ay ödemesiz dönemli, 60 aya varan vade seçenekleriyle 30.000 TL’ye kadar Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi hizmete sunulmuştur”

Bankaya gitmeden 30 Bin TL nakit destek alabilirsiniz! 6 ay geri ödeme yok! Online başvuru ekranı

6 AY ÖDEME YOK

Yapılan açıklamanın devamında destek ödemesinden yararlanan vatandaşlar için 6 ay geri ödemesiz dönemin olduğu belirten banka, “Dilerseniz anlaşmalı firma ve/veya bayilerinden alınan proforma fatura/kesin fatura ile 30.000 TL’ye kadar kredinizi aylık %0,55 faiz oranıyla ya da anlaşmalı olmayan firma/bayi/mağazadan alınan proforma fatura/kesin fatura ile %0,82 faiz oranıyla kullanabilirsiniz. Kredi ödemelerinizi; 6 ay ödemesiz dönemli olarak yapabilirsiniz” ifadesin kaydetti.

Bankaya gitmeden 30 Bin TL nakit destek alabilirsiniz! 6 ay geri ödeme yok! Online başvuru ekranı

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların artık bankaya kadar gitmesine gerek yok. Oturduğunuz yerden de 30 bin TL’ye varan, 6 ay geri ödemesiz nakit desteğinden yararlanabilirsiniz. Bankanın yaptığı açıklamada, başvurunun olumlu olması durumunda, proforma fatura ya da kesin fatura ile bankaya gidilmesi gerektiği belirtildi.

30 bin TL’ye vatan 6 ay geri ödemesiz nakit desteğinden faydalanmak için TIKLAYIN