Ekonomi

Banklardan dev kampanya! 3 ay ertelenebilecek! İşte en uygun fiyatlarda verilen bayram kredileri..

Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kala, birçok banka, müşterilerine Ramazan Bayramı kredilerini sunuyor. Bankaların sunmuş olduğu indirim kampanyaları arasında 3 ay taksit erteleme gibi çeşitli fırsatlarda bulunuyor. Peki, uygun avantajlarla Ramazan Bayramı kredisi sunan bankalar hangileri?

TEB BANKASI

TEB Bankası yapmış olduğu açıklamasında, müşterilerinin finansman ihtiyaçlarını karşılamak adına yüzde 0,99 faiz oranında 36 ay vadeye varan kredi kampanyalarının olduğu belirtti. TED Bireysel ve Özel Bakancılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, yapmış olduğu açıklamasında, “Müşterilerimiz, yüzde 0,99 faiz oranıyla ve maksimum 36 aya varan vade seçenekleriyle kredi kullanabilecekler. Böylece kampanyayla müşterilerimiz, bayramda yaşayacakları olası nakit ihtiyacını TEB’in avantajlı paketiyle kolayca karşılayabilecek” ifadesini kullandı.

ŞEKERBANK

Ramazan Bayramı’nda uygun kredi veren bankalardan bir tanesi de Şekerbank. Bankadan yapılan açıklamaya göre 60 aya varan vadelerle beraber 3 ay geri ödemesiz 0,79’dan başlayan faiz oranlarıyla müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Aynı zamanda Şeker Bonus Kart sahibi olan vatandaşlar, yaptıkları alışverişlerde bonus kazanabiliyor.

Banklardan dev kampanya! 3 ay ertelenebilecek! İşte en uygun fiyatlarda verilen bayram kredileri..

YAPI KREDİ

Yapı Kredi bankası, vatandaşlara sunmuş olduğu indirimli bayram kredisi ile ödemelerin Eylül ayına kadar ertelenmesini sağlıyor. Bankadan yapılan açıklamada, “Küresel olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Salgın sebebiyle içinde bulunduğumuz bu zor dönemde de müşterilerimize destek olmak ve ülkemize hizmet etmek adına sınır tanımadan var gücümüzle çalışıyoruz. Yapı Kredi olarak, 3 aya varan ertelemeli ödeme seçenekleriyle sunduğumuz taşıt kredisi ve aylık yüzde 0,89 faizli konut kredisinin yanı sıra Ramazan Bayramı’nda da 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisiyle müşterilerimizin yanındayız. Her zaman olduğu gibi bu zor dönemde de müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik ürünler geliştirerek onları desteklemeye ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz” ifadesi kullanıldı.

VAKIFBANK

Vakıfbank, başlatmış olduğu indirimli Ramazan Bayramı kredisinde 3 ay boyunca geri ödeme almıyor. Aynı zamanda 3 ay geri ödemesiz kredilerden faydalanan vatandaşlara 60 aya varan vade seçenekleri de sunulacak.

GARANTİ BBVA

Garanti Bankası, yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranlı ve 60 aya vatan vadelerle bayram kredisi kampanyasını sunuyor. Bankadan yapılan açıklamaya göre, müşterilerinin bu son zamanlarda yanlarında olacağı ifade edildi.