Ekonomi

Başbakan Binali Yıldırım: Çiftçilerimize Verdiğimiz Destekleri Artırdık

Başbakan Binali Yıldırım yaptığı açıklamasında; çiftçilere verdikleri destekleri artırdıklarını ifade ederek köylü vatandaşların ihtiyaçlarına destekleri olduğunu ve köylüler için sağlanacak desteklerin daha iyi hizmetler çerçevesinde sunulacağını ifade etti.

Başbakan Yıldırım yaptığı açıklamasında; “Memleket kokan ellerinizle beraber topraklarımızın bereketine bereket katıyorsunuz. Hain saldırılara karşı canlarınızı ve maallarınızı feda etmekten çekinmiyorsunuz. Kahramankazanlı kardeşlerim 15 Temmuz’a destan üstüne destan yazdılar. Uçaklar kalkmasın diye yetişmiş tarlalarını yaktılar, anadolu çiftçisi ülke sevdalısıdır yiğittir cömert insanlardır. Bizlerin köylüleri çitfçimizin sofrası birlik ve dirlik sofrasıdır. Allah’ım hepinizden razı olsun.

Bir köyde hangi kapıyı çalarsanız çalın sizleri baş tacı yapacaklardır. Yemezler yedirirler. Hane halkınddan biri olarak görürler ve hemen sofraya davet ederler. Allah ne verdiyse paylaşılıyor köylermizin içerisine sularını temin ettilk yolu olmayan köyler kalmasın istedik, köylerimizde bulunan çocuklarımıza internet hizmetlerimizide sağlayacağız.

ÇİFTÇİLERİMİZE VERDİĞİMİZ DESTEK 7 KAT ARTTI

Başbakan Binali Yıldırım köyllere verilen desteklere yönelik olarak; “Çiftçimizin köylümüzün her daim yanında olduk. Çiftçilere verilen destekleri tam 7 kat artırdık. Tarım arazilerini beton dikerek değil fidan dikerek bakacağız. Kadın çiftçilerimizin özel desteklerini sağlamaya devam edeceğiz. Tarım ve hayvancılık Türkiye’nin vazgeçilmezidir. Hükümet tarıma hak ettiği önemi vermektedir. Topraklarımız her daim koruyacağız. 

Kamupersoneli.netI I ANKARA