Ekonomi

Başvuran herkese 30 bin TL'ye kadar nakit destek ödemesi!

Vakıfbank Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketleri kapsamında verilen desteğe ilişkin açıklama yapan Vakıfbank, ifadesinde, “Normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması ile müşterilerimizin doğacak finansman ihtiyaçlarının uygun şartlarda sağlanabilmesi ve yerli üretim yapan firmaların desteklenmesi amacıyla Katkı Paylı Faturalı Tüketici Kredisi ve Faturalı Tüketici Kredisi sunmaktayız” açıklamasını kaydetti.

Ekonomik açıdan zorlanan ve ihtiyaçlarını karşılamayan vatandaşlar için yeni destek kredi paketi geldi. Vakıfbank, resmen duyurdu. Katkı Paylı Faturalı Tüketici Kredisi ve Faturalı Tüketici Kredisi adı altında ihtiyacı olan ve başvuran vatandaşlara 30 bin TL’ye varan kredi verileceği ifade edildi.

KATKI PAYLI FATURALI TÜKETİCİ KREDİSİ

Banka, yapmış olduğu açıklamasında anlaşılmalı olunan yerli üretim yapan mobilya, beyaz eşya, elektronik gibi çeşitli ürünleri alacak bireysel müşterilerin bu uygulamadan yararlanabileceği ifade edildi. Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Anlaşmalı olduğumuz yerli üretim yapan mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri, ev tekstil, çeyiz ve bisiklet firmalarından alışveriş yaparak harcama tutarını kredilendirmek isteyen tüm bireysel müşterilerimiz Katkı Paylı Faturalı Tüketici Kredisinden faydalanabilir. Satın alacağınız ürüne ilişkin ödeme tutarını gösteren proforma veya kesin fatura ve yapılan ödemeye İlişkin Taahhütname (firmadan alınacak) ile birlikte size en yakın Şubelerimize başvurabilirsiniz”

Başvuran herkese 30 bin TL'ye kadar nakit destek ödemesi!

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ

30 bin TL’ye varan kredi paketine ilişkin Vakıfbank, şu ifadeyi kaydetti:

  • 3.000-30.000 TL’ye kadar
  • Azami 60 ay vade
  • Aylık %0.89 faiz oranı

Başvuran herkese 30 bin TL'ye kadar nakit destek ödemesi!

FATURALI TÜKETİCİ KREDİSİ

Bu kredi paketinden yararlanmak isteyenler için yapılan açıklamada, kredi anlaşması olmayan yerli üretim yapan firmalardan alınacak pencere sistemleri, ev boya-seramik kapı, ev teksitil, bisiklet gibi harcamalar için kullanılabiliyor.Vakıfbank, bu paketi için şu açıklmaayı kaydetti:

” Kredi anlaşması bulunmayan, yerli üretim yapan firmalardan satın alacağı mobilya, kahverengi küçük ev aletleri, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri, ev tekstil, çeyiz ve bisiklet harcamalarını kredilendirmek isteyen tüm bireysel müşterilerimiz Faturalı Tüketici Kredisinden faydalanabilir.

Satın alacağınız ürüne ilişkin ödeme tutarını gösteren, proforma veya kesin fatura ile birlikte size en yakın Şubelerimize başvurabilirsiniz.

Faturalı Tüketici Kredisi kapsamında açılan krediler firma hesabına aktarılacaktır”

Başvuran herkese 30 bin TL'ye kadar nakit destek ödemesi!

Kredinin özellikleri şu şekilde ifade edildi:

3.000-30.000 TL’ye kadar

Azami 60 ay vade

Aylık %1,19 faiz oranı ile