Ekonomi

Bitcoin Değer Kaybediyor Ethereum Değer Kazanıyor! Kripto Paralarda En Çok Hangisi Kazandırıyor?

Bilindiği gibi kripto para birimlerinin hayatımıza girmesiyle beraber kazanç durumlarında yatırım yaparak iflas edenlerde var, milyoner olanlarda. Ancak herşey akıllı yatırımda bitiyor. İşte Dünya genelinde çoğu ülkede yasaklanan ancak çoğu insanında yatırım için tercih ettiği kripto para piyasasının detayları… Bitcoin ne kadar oldu? Ethereum neden bu kadar değer kazandı? Tüm merak edilenleri açıklıyoruz…

Söz konusu dünya genelinde; ev, araba, eşya yatırımlarının yanı sıra kripto para birimlerine yönelinmiş şekilde yatırımlar yapılıyor ancak Bitcoin fiyatlarının düşmesiyle beraber diğer kripto paralar değer kazanmaya ve yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Peki kripto para piyasalarında en çok hangisi kazanç sağlıyor?

Dün perşembe günü Amerika New York’ta saat 17:00’dan itibaren 00:00’a kadar olan süreç içerisinde yüzde 0,7 değer kaybeden Bitcoin yatırımcısının yüzünü güldürmüyor. Ancak diğer yandan Ethereum yüzde 3,2’lik yükselişe geçerek 834 dolar olmuş durumda. Kriptoparalar ise şuanlarda 13 Ocak 2018 tarihinde çıkmış olduğu sözde zirve olan 1,420 Doların yüzde 41 oranında aşağısında yer almakta. Kripto para birimlerinden olan Ripple ise yüzde 0,9 değer kaybederek 90 sente çıkış yaparken Litecoin yüzde 0,1’lik düşüşle 193, 83 dolar seviyelerine inmiş durumda.

Kamupersoneli.net I ANKARA