Ekonomi

Borç kapatmak isteyenlere müjde! Dev kampanya başladı!

Banka tarafından yapılan açıklamada vatandaşların borçlarını bir an önce ödemeleri ve tek çatı altında toplamaları için kredi kampanyası başlatıldığı belirtildi. Başvuruların nasıl yapılacağı ve ne kadar faiz oranı verileceği haberimizde ayrıntılı olarak mevcut

ESNEK ÖDEME KOŞULLARI

Konuyla ilgili QNB Finansbank, yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeyi kaydetti:

“Tüm borçlarınızı bankamızdan kullanacağınız ihtiyaç kredisi ile kapatabilir, geri ödemelerinizi esnek ödeme koşulları ve uygun faiz oranlarıyla gerçekleştirebilirsiniz”

FAİZ ORANLARI NE KADAR?

Kredi kapatma kredi paketinden yararlanmak isteyenler, güncel faiz oranlarını merak ediyor. Konuyla ilgili bankanın resmi web sayfası üzerinden elde edilen verilerek göre kredi faiz oranının müşterilerin skoruna göre değişkenlik gösterebileceği ifade edildi.

En düşük faiz oranı yüzde 1,45 olarak belirtilirken, diğer faiz oranları yüzde 1,92 ve yüzde 2,20 olarak açıklandı.

55eb2f25f018fbb8f8b0cabf.jpg

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

Örnek ödeme tablosunda ise 10 bin TL çeken bir müşteri, kredi skorunun iyi olması durumunda yüzde 1,45 faiz oranından yararlanabilecek. Aylık 37,13 TL taksit öderken, yıllık toplam maliyeti %23.4672 olacak.

fa2-1.jpg

Kredi skorunu düşük olan bir müşteri ise 10 bin TL kredi çekiminde yüzde 2,20 faiz oranı ile aylık 433,77 TL ödeme yapacak. Yıllık maliyeti ise %37,2612 olacak.

1000-tl-nakit-para-ve-gida-sosyal-yardim-basvurulari-devam-ediyor-h90477-de2ad.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyenler için ön başvurular SMS yolu ile yapılacağı belirtildi. Aynı zamanda isteyen müşteriler şube üzerinden de başvurularını yapabilecek. SMS ile başvuruda bulunmak için TC kimlik numarası 5030’a SMS gönderilerek başvuruda bulunulabilir.

BORÇ KAPATMA KREDİSİ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN