Ekonomi

Büyükanne Projesinin Ne Zaman Başlayacağı Belli Oldu

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından ‘Çalışma Hayatı İstişare Toplantısı’ düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu katıldı. Çalışma Bakanı Müezzinoğlu katıldığı toplantıda büyükanne maaşları ile ilgili olarak yeni açıklamalarda bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu söz konusu toplantının açılışında çeşitli açıklamalarda bulundu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu açıklamasında büyükanne maaşı konusuna da değindi. Konu ile ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu şu ifadelere yer verdi;

ÇALIŞMA BAKANI’NIN AÇIKLAMASI 

“Biz dedik ki böyle bir projenin destekçisi olalım. 6 bin 500 ailenin 10 ilde pilot uygulamasına başlıyoruz. Talepleri aldık. 31 bin ailenin üzerinde uygunluk bulduk. O aileler bu hafta 6 bin 500’e indirilecek. Mart ayı başı itibariyle 10 ile ‘Büyükanne projesini başlatacağız. İnşallah başarılı bu ülkeye ait olan bir proje olacak. İnşallah başarılı, bu ülkeye ait olan bir proje olacak. Milli bir proje olacak. Parasal boyutunun tartışılmasını çok doğru bulmuyorum, esas sosyokültürel boyutu çok anlamlı olduğuna inanıyorum.”

Kamupersoneli.net | ANKARA