Ekonomi

CarrefourSA'dan Kurban Bayramı'na Özel 3 Farklı Paket Seçeneği

CarrefourSA, Kurban Bayramı kapsamında canlı satış ve kesimin yanı sıra “Karaman Koç Kurban Paketi, Kıvırcık Koç Kurban Paketi, ve 1/7 Hisse Büyükbaş Kurbanlık Paketi” olmak üzere tüketicilerine 3 paket seçeneği sunuyor.

CarrefourSA’dan yapılan açıklamaya göre hijyenik ve İslami usullere uygun kurban kesim hizmeti sunan şirket, koli satışlarına 12 Ağustos, canlı kurbanlık satışlarına ise 29 Ağustos tarihi itibarıyla başlıyor. Canlı ve koli kurban kesimleri ise 12-14 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

CarrefourSA hipermarketlerinde yapılacak büyük ve küçükbaş canlı satış ve kesim organizasyonunun yanı sıra belirlenen CarrefourSA marketlerindeki paketli satışlarıyla 16-18 kilogramlık Karaman Koç Kurban Paketi 869 lira, 16-18 kilogramlık Kıvırcık Koç Kurban Paketi 949 lira, 1/7 hisse 18-20 kilogram kemiksiz et Büyükbaş Kurbanlık Paketi ise 989 lira üzerinden müşterilerin hizmetine sunulacak.

Canlı ve koli kurban kesimi bayramın 1. günü olan 12 Eylül 2016 tarihinde bayram namazından sonra başlayacak.

Kurbanlıkta üç farklı seçenek

CarrefourSA, bu yıl 1/7 Hisse Dana Kurban Paketi, Karaman Koç Kurban Paketi ve Kıvırcık Koç Kurban Paketi olmak üzere üç farklı seçenek sunuyor.

CarrefourSA marketlerinde Axess kart ile koli kurban satışlarında 100 lira indirim ve 2 ay erteleme, canlı kurban kesimlerinde ise yüzde 10 indirim ve 2 ay erteleme sunacak.

Aynı zamanda yine kurban kolilerinde anlaşmalı bankaların kredi kartlarında vade farksız 9 taksit imkanı da müşterilere sunulan bayram avantajları arasında yer alacak.

Kurbanlıklar, İslami koşullara uygun olarak CarrefourSA bünyesindeki uzman veteriner hekimlerin bilgisi ve gözetimi altında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yönetmeliklerine uygun olarak; sağlıklı ve hijyenik şekilde kesilecek.

Parçalanan kurbanlıklar hijyen ve gıda güvenliği standartlarına uygun şekilde ambalajlanarak, özel kolilerinde müşterilere sevkiyatı yapılacak. CarrefourSA’da, kurbanlıklar sofralara ulaşıncaya kadar her aşamada, tüketici sağlığı ve gıda güvenliği esas alınıyor.

CarrefourSA’larda satın alınan kurbanlıklar için randevu usulü uygulaması ile müşteriler vakit kaybı yaşamayacak.

Aynı zamanda CarrefourSA’larda kurbanlıklar hemen alınabilecek ya da istendiği takdirde CarrefourSA’nın özel emanet çadırında ücretsiz olarak kalabilecek.

Kurban satışları 12 Ağustos’tan itibaren başlayacak, marketlere verilebilecek siparişlere ek olarak www.carrefoursa.com adresinden de sipariş verilebilecek.

Ayrıca 444 10 00 numaralı hattan bilgi alınabilecek. CarrefourSA, Kurban Bayramı kapsamında müşterilerine carrefoursa.com ve CarrefourSA marketleri üzerinden Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Vakfı’na bağış olanağı da sunuyor.

Kamupersoneli.net | AA