Ekonomi

Çiftçilere Verilecek Mazot Desteği Ne Zaman Başlayacak?

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtğimiz günlerde çiftçilere yönelik olarak verilen destekleri açıklamıştı. Bunlardan biri olan mazot desteği için merak edilen detaylar bulunuyor. Çiftçiler mazot desteğinin ne zaman başlayacağını merak ediyorken, herhangi bir başvuru şartı aranıp aranmadığı soruşturuluyor. Konuyla alakalı olarak tüm detayları sizler için paylaşıyoruz…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada ise; 200 yılında ilk defa mazot desteği sağladık ve bunu bizler başlattık. Şimdide 23 Şuabt 2018 tarihinden itibaren mazot maliyetinin yarısını bizler ödemeye başlayacağız.” ifadelerinde bulunmuştu.

ÇİFTÇİLER MERAKLA BEKLİYOR

Cumhurbaşkanının söz konusu mazot destğei açıklamasından sonra çiftçiler büyük merak içerisine girdiler. Ancak mazot desteğinin tam tarihi 23 Şubat 2018 olarak belirlenmiş durumdayken; bu konuyla alakalı olarak net bir açıklama yapılmadı. Ancak gelecek günler içerisinde bu konuda tam bir net ifadenin kamuoyu ile paylaşılacağını ifade edebiliriz.

Konuyla alakalı olarak çifçilere mazot desteği hakkında detaylar geldikçe kamupersoneli.net olarak paylaşmaya devam edeceğiz.

Kamupersoneli.net I ANKARA