Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dolar Açıklaması 'Hiç Endişelenmeyin'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dolar kurunun tarihi seviyelere ulaşmasının ardından konuya dair değerlendirmelerini kamuoyu ile paylaştı.

Döviz kuru konusunda ortada bazı kampanyalar döndüğüne işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşları bu konular hakkında da uyardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dolar kuru konusunda yapmış olduğu açıklamalar şöyle;

‘HİÇ ENDİŞELENMEYİN’

Bir takım ziyaretler gerçekleştirmek adına Rize’de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan burada halka seslendi. Ekonomi konusunda yaşanan gelişmeleri ve bu konuda yapılan değerlendirmelere yönelik açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ”Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allahımız var. Hiç endişelenmeyin” ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının sonunda ayrıca sel felaketinden etkilenen vatandaşlara yönelik açıklamalarda bulundu. Sel felaketinden zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan yaraların sarılacağını ve mağduriyetlerin giderileceğini söyledi. “Rize, Trabzon, Giresun, Ordu’da yaşanan sel afetlerinde mağduriyet yaşayanlara şahsım ve milletim adına geçmiş olsun diyorum. Bu mağduriyetlerin hepsini Allah’ın izniyle tabii ki kaldırırız. Zira bu devlet, bu millet güçlüdür.”

Kamupersoneli.net – ANKARA