Ekonomi

Doğan Holding Açıkladı: Yatırım Bankası Kuruluyor

Doğan Holding’in Onursal Başkanı Aydın Doğan büyük bir yatırıma imza attı. Buna göre Doğan Holding, yatırım bankacılığı alanında faaliyet gösterecek D Yatırım Bankası A.Ş.’nin kuruluş izni için bugün Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na (BDDK) başvuru yaptı.

ŞİRKET AÇIKLAMA YAPTI

Şirket tarafndan yapılan açıklamada D Yatırım Bankasının yatırım bankacılığı alanında faaliyet göstereceği ve 150 milyon TL başlangıç sermayesi ile kurulmasının planlandığı belirtildi. Ayrıca D Yatırım Bankası’nda Doğan Holding’in kurucu ortak sıfatı ile 149,998,636 TL sermaye payına sahip olacağı ifade edildi.

BAŞLANGIÇ SRMAYESİ 

Doğan Holding tarafından KAP’a yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

D Yatırım Bankası Anonim Şirketi”nin kuruluşuna izin almak üzere bugün Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na başvuruda bulunmuştur. Yatırım bankacılığı alanında faaliyet gösterecek ve 150.000.000 Türk Lirası başlangıç sermayesi ile kurulması planlanan D Yatırım Bankası A.Ş.’de, Şirketimiz kurucu ortak sıfatı ile 149.998.636 Türk Lirası tutarında sermaye payına sahip olacaktır.

Bir Yorum

  1. Yeterrr biktık artık zaman geçiyor ömür bitiyor bir iş yaptınız 4+4lük olsun istemiyoruz en azından olan hakkımız yenmeseydi keşke taşeron kalsaydık!!!!!!!

  2. yorum şu önce insan ve emek hayat pahali maaşlar düşük ölüm var herkese

  3. önce insan ve emek ölüm var herkese hayat pahali haklar vermeli