Ekonomi

Dolar Bugün Kaç TL? 14 Kasım Günü Dolar ve Euro'nun Son Dakika Güncel Değerleri Ne Kadar?

14 Kasım Çarşamba günü para piyasalarında yaşanan son dakika gelişmelerini ve güncel kur bilgilerini Kamupersoneli.net olarak sizlerle paylaşıyoruz. 

Bu kapsamda 14 Kasım Çarşamba gününün ilk saatlerinde döviz kurunun TL karşısındaki değerleri ile Euro, Dolar ve İngiliz Sterlin’de yaşanan değişimleri sizlerle paylaşıyoruz. İşte para piyasalarında ve döviz kurunda bugüne dair ilk gelişmeler

14 KASIM ÇARŞAMBA GÜNCEL DÖVİZ KURU DEĞERLERİ

14 Kasım Çarşamba gününün ilk saatlerinde Euro, Dolar ve İngiliz Sterlin’in de yaşanan kur değişimleri ve TL karşılığında ki değerleri şu şekilde;

Güncel Döviz Kuru Değerleri:  Dolar kuru güne bir önceki günün kapanışına göre yakın bir seviyede başladı. Günü 5.50 Tl seviyelerinde kapatan ABD doları yenin günün ilk saatlerinde 5.48 TL seviyelerinde işlem görüyor. Euro da bir önceki işlem gününün kapanış değerlerine göre bir miktar düşme sağladı ve 6.19 TL bandında geziyor. İngiliz Sterlin’inde de 13 Kasım Salı gününe oranlar 1 kuruşluk azalma söz konusu. 14 Kasım Çarşamba günü sabahında İngiliz Sterlin’i 7.19 TL’den güne başladı. 

Dolar Bugün Kaç TL? 14 Kasım Günü Dolar ve Euro'nun Son Dakika Güncel Değerleri Ne Kadar?

13 Kasım Salı gününe 5.47 seviyelerinde başlayan ABD Doları gün içerisinde yükselme eğilimi gösterdi. Uzmanlar tarafından kritik seviye olarak gösterilen 5.50 TL bandını aşan dolar kuru gün içinde zirve olarak 5.52 TL bandına kadar yükseldi. ABD Doları gün sonunda ise 5.50 TL’den işlem görerek günü kapattı. Yeni günün ilk saatlerinde düşme eğiliminde olan Dolar 5.48 TL’den güne başladı. Uzmanların gün içinde yapmış oldukları açıklamalarda piyasaların kırılgan seyrinin devam edeceğini söylediler. 

Kamupersoneli.net – ANKARA