Ekonomi

Dolar kritik barajı zorlamaya devam ediyor! 29 Nisan güncel dolar ve euro fiyatları

Dünyaya korku salan koronavirüs salgınının etkileri halen devam ediyor. Salgına ilişkin gelen her yeni veri dolar ve euro fiyatlarını dalgalandırmaya devam ediyor. Dün 7 TL kritik barajını zorlayan dolar bugün gerileyerek 6,98 TL’den işlem görmeye devam ediyor. Aynı dakikalarda euro ise 7,56 TL’den değerlendiriliyor.

29 NİSAN DOLAR FİYATLARI

Dolar dün 6,9980 TL seviyesinden günü kapatırken, yeni güne düşüşle başladı. An itibariyle 6,98 TL seviyesine kadar gerileyen dolar, 7 TL barajını zorlamaya devam ediyor. Vaka sayısının düşüş, iyileşme sayısının artış göstermesi, piyasalara olumlu olarak yansıyor.

Dolar kritik barajı zorlamaya devam ediyor! 29 Nisan güncel dolar ve euro fiyatları

29 NİSAN EURO FİYATLARI

Dolar fiyatlarını yakından takip edenler, euro fiyatlarını da merak ediyor. 29 Nisan euro fiyatları da 8 TL seviyesine yaklaşmaya devam ediyor. An itibariyle euro da 7,56 TL’den işlem görüyor.

DÖVİZ FİYATLARI DÜŞECEK Mİ?

Tüm dünyaya korku salan koronavirüs salgını çıktığı ilk günden itibaren piyasaları olumsuz olarak etkilemeye devam ediyor. Salgına ilişkin vaka sayısının azalmaya başlaması ve ülkelerin yavaş yavaş gevşetme politikalarını uygulamaya başlaması, piyasaları olumlu olarak etkilemeye başladı. Ancak analistler doların 7 TL bandına direnç göstereceğinin de altını çiziyor.