Ekonomi

Dolarda koronavirüs etkisi devam ediyor! 24 Nisan güncel dolar ve euro fiyatları belli oldu!

Dün 6,93 TL seviyesine kadar gerileyen dolar, güne yükselişle başladı. Salgına ilişkin her geçen gün yeni verilerin gelmesi, fiyatların dalgalanmasına sebep oluyor. Dolar 6,98 TL seviyesinden işlem görmeye devam ederken, euro fiyatları da an itibariyle 7,52 TL’den işlem görüyor.

24 NİSAN DOLAR FİYATLARI

Yatırım yapmak ya da elindeki yatırımı değerlendirmek isteyen vatandaşlar, dolar fiyatlarını anbean takip ediyor. 24 Nisan dolar ve euro fiyatlarının belli olmasının ardından vatandaşlar, 24 Nisan dolar fiyatları ne kadar oldu? soruları da cevap bulmuş oldu. Dolar fiyatlarının hareketliliği bugün de devam ediyor. Dolar, an itibariyle 6,98 TL seviyesinden işlem görmeye devam ediyor.

Dolarda koronavirüs etkisi devam ediyor! 24 Nisan güncel dolar ve euro fiyatları belli oldu!

24 NİSAN EURO FİYATLARI

Dolar fiyatlarını araştıran vatandaşlar, euro fiyatlarındaki dalgalanmayı takip ediyor. Doların 7 TL bandına çok yaklaştığı seviye de euro an itibariyle 7,52 TL’den değerlendiriyor. Sterlin ise 8,60 TL’den satılıyor.

DOLAR 7 TL SEVİYESİNE ÇOK YAKIN

Analistler, koronavirüs salgını sebebiyle dolar fiyatlarının 7 TL bandına çok yakın olduğunu ifade ediyor. ABD’de işsizlik sayısının artması ve son 11 yılın en düşük imalat döneminin yaşanması döviz fiyatlarını olumsuz olarak etkiliyor. Uzmanlar konuyla ilgili doların 7 TL direnç seviyesinde olduğun ve 6,90 civarlarında seyredeceğini öngörüyor.