Ekonomi

Dünyanın Pek Çok Yerini Gezmeyi Kabul Edene 66 Bin Dolar Verilecek

Hem dünyayı gezecek olan bu şanslı kişi dünyanın her yerinden değişik kültürleri ve mutfak anlayışlarını keşfetmiş olacak.

Bu geziyi kabul eden bir kişiye 66 bin dolar verileceği ifade edildi. Bunun için bir tek şart var: Sadece vegan yemekler yemesidir. 28 günde şirketin kendisine verdiği rotaya sadık kalması gereken bu kişi 28 günün sonunda erken emekliliğin tadını çıkarabilecek!

Milliyet Gazetesinin aktardıklarına göre İngiltere merkezli bir şirket 28 gün boyunca vegan yemekler yiyerek dünyanın dört bir yanını dolaşacak bir kişi arıyor.

DÜNYAYI GEZME FIRSATI

İngiltere merkezli vegan yiyecek şirketi pek çok turistin hayalini süsleyecek bir teklif sundu. 28 gün boyunca dünyayı gezme fırsatı bir kişinin ayaklarına kadar geldi. Buna göre başvurular doğrultusunda seçilecek bir kişi 28 gün boyunca dünyanın dört bir yanını görme fırsatını hiçbir ücret ödemeden sahip olacak.

66 BİN DOLAR VERİLECEK

Yol ve yeme masrafları şirket tarafından karşılanacak bu kişiye 66 bin dolar ücret verilecek. Ancak bu parayı hak etmek için tek bir şart var.

Sadece vegan yemekler yiyecek!

Seçilecek olan şanslı kişi 28 gün boyunca gideceği her yerde bölgenin yerel tatlarını tadacak. Fakat bu yiyeceklerin vegan dostu ürünler olması gerekiyor.

Bir Yorum