Ekonomi

Düşük faizle ihtiyaç kredisi veren özel bankalar!

Corona virüsü salgınında ekonomik olarak olumsuz etkilenen vatandaşlar bankaların yolunu tuttu. Kamu bankalarının yanı sıra düşük faiz ile ihtiyaç kredisi veren bankalar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 

Bu konuda kamupersoneli.net olarak ihtiyaç kredisi veren bankaları ve faiz oranlarını okuyucularımız için derledik. 

GARANTİ BBVA

İhtiyaç kredisine ilişkin Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada “Tüm ihtiyaçlarınız için cebinize uygun kredi seçenekleri Garanti BBVA’da! Siz de ihtiyaç kredisine şimdi başvurun, ihtiyaçlarınızı ertelemeyin! Müşterilerimiz ihtiyaç anında Garanti BBVA Mobil ya da Garanti BBVA İnternet Bankacılığı, 444 0 335 Anında Kredi Hattı ve şubelerimizden kredi başvurusunda bulunabilir; Garanti İnternet, Garanti BBVA Mobil, 444 0 335 Anında Kredi Hattı ve şubelerimiz üzerinden bu kredilerini anında kullanabilirler.” ifadeleri kullanıldı. Bu kapsamda 50 bin lira kredi verildiğinde aylık faiz oranı yüzde 1,64 oluyor.

Kredi başvurusu için TIKLAYIN.

AKBANK 

Akbank tarafından ihtiyaç kredisi kapsamında yapılan açıklamada “Uygun ihtiyaç kredisi seçenekleri ile isterseniz düğün masraflarınızı karşılayabilir, eşyalarınızı yenileyebilir veya kendiniz için güzel bir tatil planlayabilirsiniz. Acil nakit ihtiyaçlarınız için uygun faiz oranları ve uzun vadeli tüketici kredisi ile hayatınızı kolaylaştırın.” ifadeleri kullanıldı. 

Bu doğrultuda 50 bin lira ihtiyaç kredisinde aylık faiz oranı yüzde 1,74 oluyor.

Detaylar için TIKLAYIN.

QNB FİNANSBANK 

Finansbank tarafından yapılan ihtiyaç kredisi açıklamasında ise “İhtiyaçlar arttığında QNB Finansbank her zaman yanınızda! QNB Finansbank’ın farklı ihtiyaçlara yönelik hazırladığı ihtiyaç kredisi tekliflerinden size en uygun olanı seçerek rahat bir nefes alın!” ifadeleri kullanıldı. 50 bin lira kredi için aylık faiz oranı ise yüzde 1,35 oluyor. 

Detaylar için TIKLAYIN.