Ekonomi

Elektrik Zammı Hakkında Önemli Gelişme ! Avrupa Şampiyonluğu

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın vatandaşın ve sanayicinin indirim beklerken zam ile karşı karşıya kaldığını belirterek yapılan son zamla birlikte son 3 senede elektrik fiyatlarına %82 zam yapıldığını ve Avrupa şampiyonu olunduğunu vurguladı.

Elektrik Zammı Hakkında Önemli Gelişme ! Avrupa Şampiyonluğu

9 MİLYON ABONE ZOR DURUMDA

Ahmet Akın açıklamalarının devamında son 2 senede elektrik ve doğalgaz fiyatlarına yüzde 60-70 oranında zam yapıldığını ve 9 milyonu aşkın abonenin borçlarını ödeyemediği için zor durumda olduğunu vurguladı ve pandemi öncesinde elektrik faturasını ödeyemediği için elektriği kesilen 9 milyonu aşkın vatandaşın bulunduğunu vurguladı.

Bu doğrultuda açıklamalarında pandemi sürecinde borcu ödeyemeyenlerin sayısının arttığını vurgulayan Ahmet Akın zam yapıldığını ve evine ekmek götüremeyen insanların faturayı nasıl ödeyeceğini sorguladı.

Elektrik Zammı Hakkında Önemli Gelişme ! Avrupa Şampiyonluğu

“MİLLETİN AKLIYLA ALAT ETMEKTİR”

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın konu hakkındaki açıklamaları şöyle oldu:

“Pandemi öncesi elektrik faturasını ödeyemediği için elektriği kesilen 9 milyonu aşkın vatandaşımız vardı. Pandemi sürecinde borcu ödeyemeyenlerin sayısı arttı. Şimdi bir de elektriğe zam yapıldı. Evine ekmek götüremeyen insanlarımız faturayı nasıl ödeyecek? Kış kapıda! Vatandaş indirim beklerken, esnaf, sanayici indirim isterken zam yapmak milletin aklıyla alay etmektir.”