Ekonomi

Emekli maaşı almak istiyorlardı: Polis operasyon yaptı!

Türkiye genelinde milyonlarca kişi emekli olmak için yıllarca çalıştıktan sonra yaşlarının gelmesini beklerken Muğla’da 2’si doktor 7 kişi sahte sağlık raporu düzenleyerek kişilerin emekli olmasını sağlıyordu.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, emekli olmak isteyenlere emekli maaşı almaları için para karşılığı sahte sağlık raporu düzenledikleri öne sürülen 2’si doktor 7 kişi gözaltına alındı.

ŞİKAYETLER ÜZERİNE HAREKETE GEÇİLDİ

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Fethiye Devlet Hastanesinden özür durumuna ilişkin “sahte sağlık kurulu raporu verildiği ve verilmesine aracılık edildiği” şikayetleri üzerine soruşturma başlatıldı.

Emekli maaşı almak istiyorlardı: Polis operasyon yaptı!

Güvenlik güçleri tarafından 4 ay boyunca adım adım takip edilen kişilere bugün operasyon yapıldı. Düzenlenen operasyonda aralarında 2 doktor ve hastane çalışanlarının da bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alındı.

34 KİŞİ HAKEM HASTANELERİNE SEVK EDİLDİ

Milyonlarca kişi emekli olmak için büyük bir uğraş verirken kolay yoldan emekli maaşı almak isteyenlere para karşılığı sahte sağlık kurulu raporu düzenlendiği ve emkli işlemlerine başvuruda bulunduğu iddai edilmesinin ardından 34 şüphelinin ise “hakem hastanelere” sevk edildiği aktarıldı.