Ekonomi

Emeklilerin Bayram İkramiyesi Ödemeleri Başladı !

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, geçtiğimiz ay bir açıklama yapmıştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamalarında emeklilerin maaş ve ikramiye ödemeleri hakkında bilgiler paylaştı ve ödemelerin öne çekildiğini ifade etmişti.

Ayrıca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu emekli maaşları ile bayram ikramiyelerinin ayrı ayrı ödeneceğini ifade etmişti.

BAKAN SARIEROĞLU AÇIKLAMIŞTI

Çalışma Bakanı Sarıeroğlu açıklamalarında SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’ndan emekli olan vatandaşların olduğunu SGK’dan emekli aylığı almanın yanı sıra farklı ödemeleri alan hak sahiplerinin de olduğunu belirtti. Bu konu hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu 1000 TL’lik ikramiye ödemesinin olacağını Haziran ayının ilk haftasında ödeme yapılacağını ifade etmişti.

BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ BAŞLADI

Konu ile ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun açıklamalarının ardından bugün Emekli Sandığı ve Bağ- Kur emeklilerinin bayram ikramiyesi ödemeleri başladı. Ayrıca maaşlar da önümüzdeki hafta emeklilerin hesaplarına yatırılacak.

SSK EMEKLİLERİNİN ÖDEMELERİ YARIN

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun açıklamalarına göre SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ikramiyeleri yarın, maaşları ise 11 – 12 – 13 Haziran tarihlerinde ödenecek.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. ben ykb emeklisiyim bize bayram ikramiyesi verilip verilmiyeceğini çok merak ediyorum aydınlatırsanız sevinirim

  2. Ben SSK emeklisiyim eşim öldü bundan dolayı da dul aylığı alıyorum bir oğlum var o da yetim aylığı alıyor bana emekli olduğum için bayram ikramiyesi yattı eşimden ise yatirilmadi oğluma ise sadece 250₺bayram ikramiyesi yatırıldı normalde hem bana eşimden dolayı da bayram ikramiyesi yatırılmayacak mı acaba bilgi verir misiniz

  3. Emekliye ptt bankamatiklerinde para yok böylemi olmalıydı rezil olduk

  4. 18 mayıs 2018 de emekli oldum.emekli ikramiyesi ile ilksan ı aldım.ancak bayramlarda 1000tl yatmadı.yanlız ilk aylık ödeme 15.06.2018-30.06.2018 yazıyor.nere başvurmam gerekli saygılar