Ekonomi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sorunlarına Çözüm Arıyor ! EYT Hakkında Son Açıklama İnce'den Geldi

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Emeklilikte Yaşa Takılanlar hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve çeşitli vaatlerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, cumhurbaşkanı olarak seçilmesi halinde Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) önemli adımlar atacağını da belirtti.

MUIHARREM İNCE’DEN EYT AÇIKLAMASI

Muharrem İnce açıklamalarının devamında Emeklilikte Yaşa Takılanların sorunlarını çözeceklerini belirterek asgari ücret hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Asgari ücretin 2 bin 200 TL olacağını ifade eden Muharrem İnce emeklilere ikramiyenin de düzenleneceğini belirterek şöyle konuştu:

”Emekliler, biz dedik ki birer maaş onlar bin lira dedi. Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı’na o anda asgari ücret kaç TL ise o asgari ücreti vereceğiz.”

CHP BİLDİRGESİNDE EYT ÇÖZÜMÜ

Peki CHP’nin seçim bildirgesinde Emeklilikte Yaşa Takılanlar hakkında hangi ifadelere yer verildi? Söz konusu bildirgede “Emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetini gidereceğiz. Prim ödemeksizin sağlık hizmetlerinden yararlanmasını sağlayacağız.” ifadelerine yer verildi. 

Bir Yorum

  1. Benim için ADALET yürüyüşü yapmaları bile büyük onurdur be dr bir EYT li olarak bu hükümete sandıkta hesabı soracağım 18 oyum var hepsi ince ve chp ye hayırlı olsun kalın sağlıcakla

  2. Kanunlar, geçmişe dönük uygulamak için değil, geleceğe dönük uygulamak için yapılır.Başka bir anlatımla yeni kanun, geçmişteki olaylara uygulamak ve geçmişteki olayları, yeni kanuna göre dava konusu edilmesi için değil, yürürlüğe girmesinden sonraki olaylara uygulamak için yapılır.

  3. OYUM AK PARTİ YE 150 OYUM AKPARTİ YE YİNEDE DÜŞÜNÜN BU DÜYADA VEDE ÖBÜR TARAFI VAR BİZLER SADECE HAKIMIZI VERİN 1999 DEKİ HAKLARIMIZI İYADE EDİLSİN İNSANLARİN HAYELERİNİ YIKMAYIN

  4. Bende eyt liyim 2002 den buyana akp ye oy verdim bidahada akp ye oy vermiyecem

  5. emekli olmak istiyorsan oylar ince ye oyun 2 sayılsın sonra akp düşünsün koltuk sallanıyor….

  6. Genel başkan olmasını çok istemiştim. Muharrem incenin lakin olmadı.Kısmetinde cumhur başkanı olmak varmış. Budaha gurur verici benim için inanıyorum toplum çok sevdi inceyi hayırlsıyla cumhur başkanı olduğunda sevincinden ağlayan insanlar çok olacaktır.Gözlerden akan mutluluk, yaşları sonrası ülkede sokağa çıktığınızda her bir dört yanınızdaki insanların gözlerinin içinin nasıl parladığını göreceksiniz. Eyt çözümünü fizik öğretmeni halleder.

  7. Bu güne kadar hep ak partiye verdim bende eyt magduruyum 16 senedir görmediler bu sorunu bundan sonra bende gormeyecegim akp yi

  8. Ben 50 yaşına gelmiş 27 yıldır pirim yatıran bir eyt li olarak Akp ye OY MOY YOK arkadaş bu sefer TAMAM

  9. Hakkım için çalışıyorum hak ettim verin maaşını şimdiye kadar sizlere verdim bundan sonra yok bütün hayallerimizi yiktiniz

  10. eyt sorununu çözsün oyum ince ye hiç affetmem burdan milonylarca oy çıkar