Ekonomi

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 350 TL taksitle TOKİ ucuz konut sahibi olma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından ülke genelinde her yıl binlerce konut projesi hayata geçiriliyor. Konut projeleri sayesinde vatandaşlar da konut sahibi olma fırsatı yakalıyor. 

ÜLKE GENELİN 280 BİN KONUT İNŞA EDİLECEK

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 11. Kalkınma Planı’na göre, 2019- 2023 yılları arasında dar gelirli aileler için 280 bin konut inşa edilecek. Türkiye genelinde vatandaşları konut sahibi olma hayalleri ile buluşturan TOKİ, binlerce daireyi satışa sunarak vatandaşlara ev sahibi olma imkanı sunan TOKİ dar gelirli vatandaşlar için özel projelere imza atıyor.

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 350 TL taksitle TOKİ ucuz konut sahibi olma fırsatı!

TOKİ’DEN KİRA ÖDER GİBİ KONUT SATIŞI

Dar gelirli vatandaşlar için inşa edilen dairelerin fiyatı 104 bin TL’den satışa sunuluyor. Vatandaşlar da  350 lira taksit ödeyerek kira öder gibi ev sahibi olma imkanına kavuşuyor. Konut sahibi olmak için TOKİ projelerini yakından takip edenlerin yanı sıra TOKİ projelerine başvurmak isteyenler de başvuruların nereden yapıldığını araştırıyor.

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 350 TL taksitle TOKİ ucuz konut sahibi olma fırsatı!

TOKİ UCUZ KONUT PROJELERİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı resmi internet sitesinden yayınlanan ilanlara vatandaşlar peşinat yatırdıkları takdirde gerekli belgeleri teslim etmeleri durumunda TOKİ kura çekilişlerine katılma fırsatı yakalıyor. Kura çekilişi sonucunda ismi çıkanlar da konut sahibi fırsatını yakalamış bulunuyor.

TOKİ UCUZ KONUT PROJELERİNE BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ