Ekonomi

EYT hakkında son dakika açıklaması! EYT ne zaman çıkacak?

Türkiye’de her seçim döneminde milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar sorunu gündeme getirilse de seçim sonrasında rafa kaldırılıyor. Rafa kaldırılması sonrasında da tekrar gündeme getirilmiyor.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR GÜNDEME GETİRİLMİŞTİ

31 Mart ve 23 Haziran yerel seçimler öncesinde de gündeme getirilen ve sonrasında ise gündeme getirilmeyen EYT sorunu hakkında milyonlarca kişi sesini duyurmak için Ankara’da bir araya geldi. Ankara’da sesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a duyuran milyonlarca kişi sorunun çözülmesi için harekete geçilmesini sağladı.

EYT SORUNU NE ZAMAN ÇÖZÜLECEK?

Son dakika açıklamalarını yakından takip eden Emeklilikte Yaşa Takılanlar, son olarak Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın tarafından yapılan açıklamaya gözlerini çevirdi. Türkiye gündeminde yer alan bir çok konuda açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın EYT hakkında gelen sorulara cevap verdi.

SON DAKİKA EYT AÇIKLAMASI

2020 Emeklilikte Yaşa Takılanlar sorunun çözülüp çözülmeyeceği sorusu gelmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, “Bugün gündeme gelmedi. Çalışma Bakanlığımızın 3600 ek göstergeyle ilgili çalışması devam ediyor.” Açıklamasını yaptı.

EYT SORUNU MERAK KONUSU OLDU

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın tarafından yapılan açıklama sonrasında EYT sorunu ne zaman çözüleceği merak edilmeye başlandı.