Ekonomi

Fibabanka'dan Düşük Faizli Uygun Ödemeli Konut Kredisi Kampanyası

Herkesin hayali olan ev ve araba alma artık hayalde kalmayacak. Fibabanka tarafından kredi fırsatları. Türkiye’nin yükselen değerlerinden olan Fibabanka konut kredisi fırsatı ile müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Ev ve araba fiyatlarının tavan yaptığı son günlerde ev alma bir yana kiralarını bile ödemekte zorlanan vatandaşlara Fibababanka’dan çok cazip fırsatlarla kredi imkanı.

Günümüzde ev veya araba almak isteyen vatandaşların Bankalardan kredi çekmekten başka bir yolu bulunmuyor.


İşte Fibabanka da tam bu anda insanlara ilaç niteliğinde bir konut kredisi paketini devreye sokuyor: ‘Güzel Evim Konut Kredisi Paketi’. 500 bin TL’ye kadar olan kredilerinizde %1,10; 500 bin TL’den 750 bin TL’ye kadar olan kredilerinizde ise %1,13 gibi çok düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç sahiplerine kredi imkanları sunuyor. Üstelik bu faiz oranları sabit kalıyor ve kredi süresi boyunca değişiklik göstermiyor

Güzel Evim Konut Kredisi Paketi

Gerçek kişiler tarafından kullanıldığı zaman, krediyi kullanan müşteriler, kredi işlemlerinin meydana getirdiği ve genelde bankaların müşterilerinden tahsil ettiği vergi olan BSMV ile yine müşteriden tahsil edilen Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu’ndan muaf tutuluyor.

‘Güzel Evim Konut Kredisi Paketi ile konut kredisi çeken müşteriler ayrıca Fibabanka bonus kredi kartını da bir sene boyunca ücretsiz olarak kullanma hakkına sahip oluyor. Fibabanka tarafından müşterilerine sunulan bu kartın çok çeşitli özel fırsatlarından faydalanma imkanı da farklı bir avantaj sağlıyor.

Ödeme Planını Siz Belirliyorsunuz


Kredi kullanımında kendi imkanlarınıza en uygun ödeme planını kendiniz seçebiliyorsunuz. Fibabanka bu güzel imkanların yanında teminat olarak da sizden konut ipoteği istiyor. Ayrıca kefil isteme hakkını da saklı olarak tutuyor.

Fibabanka kredi imkanlarından faydalanmak istiyorsanız size en yakın Fibabanka şubesine uğramanız yeterli olacaktır.

Kamupersoneli.net  | Ankara