Ekonomi

Garanti'den İlk Kez Kredi Çekenlere 100 Bin TL'ye Kadar Gelir Belgesiz Kredi

Garanti Bankası tarafından ilk kez kredi çekecek olan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Garanti ilk kez kredi çekecek olan müşterilerine öze lkampanya düzenledi. İşte kampanyanın detayları…


Garanti Bankası’ndan daha önce hiç kredi çekmediyseniz size özel indirim seçenekleriyle sunulan ilk kredim kampanyasından faydalanabilir kampanya çerçevesinde istediğiniz kredi miktarını çekebilirsiniz.

Gelir Belgesi Şart Yok

Garanti Bankasından ilk kez kredi çekecek olanlra yönelik yapılan ilk kredim kampanyasından faydalanmak için bankaya gelir belgesi ibraz etmeniz gerekmiyor, yapmanız gereken tek şey nüfus cüzdanı ile birlikte size en yakın Garanti Bankası şubesine uğramak. Bu aşamadan sonra bankada başvurunuz gerçekleştirilir, bu kredi başvurusu için ikametgah belgesi de istenmiyor.


Masraf Ödemesi Yok


Garanti ilk kredim kampanyasında farklı kalemlerde masraf ödemenizi gerektiren herhangi bir kural bulunmuyor. Bu kredi internet bankacılığı kullanan kişiler için sadece kimlikle alınabilir. Garanti ihtiyaç kredisine başvurmak isteyen kamu çalışanlarının özel kimlik kartlarıyla başvuruda bulunması gerekiyor. Özel emekli sandığından emekli olan kişiler bu krediden aynı şartlarda faydalanamazlar.

100 Bin TL’ye Kadar Kredi


Garanti Bankası tarafından sunulan İlk kredim kampanyası dahilinde 10-15-20 bin lira ve bundan daha fazla olarak 100 bin liraya kadar kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Miktara göre kredi faizinin değiştiğini belirtmek gerekiyor. Faiz miktarının detayları Banka şubelerinde müşteri temsilcisi tarafından yapılacaktır.

Kamupersoneli.net  | Ankara