Ekonomi

Genç Çiftçi Başvuru Sonuçları İçin Adaylar Sabırsız ( 30 Bin TL Hibe Açıklandı Mı? )

Genç Çiftçi Adayları Merakla Sonuçları Bekliyor
Genç Çiftçi Başvuru Sonuçlarını Açıklamayan İl Müdürlükleri Tepki Çekiyor , Gıda , Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından kısa zaman önce duyurulan ve kısa süre içerisinde büyük ilgi gören genç çiftçi destekleme projesi için başvuran aday sayısı 400 bine yakın olarak açıklanmıştı.

Gıda, tarım ve hayvancılık bakanlığı yetkililerinden alınan bilgilere göre Genç Çiftçi projesi başvuruları sonrasında hibe desteği alan adaylar 4-10 haziran 2016 tarihleri arasında İl Müdürlükleri tarafından ilan edilecekti. Bir kaç şehir haricinde henüz Genç Çiftçi projesinde hibe kazanan adayları açıklayan İl Müdürlüğü bulunmuyor.

Proje için İlgi Yoğun

Genç Çiftçi projesi için Gıda , Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sn. Faruk Çelik çeşitli açıklamalarda bulunmuş ve söz konusu proje için yoğun bir katılımın beklendiğini açıklamıştı. Hibe sonuçları için dört gözle bekleyen çiftçi adayları ise sürekli olarak bizlere mail yoluyla ulaşıp sonuçlar neden açıklanmadı tarzında yorumlarda bulunuyor. Genç çiftçi sonuçlarını aşağıdaki linki ziyaret ederek sorgulayabilirsiniz. Söz konusu link içerisinde bulunan kendi başvuru yaptığınız il müdürlüklerinde duyurunun yapılıp yapılmadığını kontrol edebilirsiniz.

Bir Yorum

  1. Evinde mantar istiridye mantari üretimi için ev hanıma hibe hakkinda bilgi 8 mu kare