Ekonomi

Genç Çiftçi Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? ( 30 Bin TL Hibe Desteği)

 Genç Çiftçi Hibe Desteği Kazananların Listesi Ne Zaman Açıklanacak?

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından başlatılan Genç Çiftçi projesine ilgi oldukça yoğun gerçekleşmiş ve bakanlık 100 binlerce başvurunun kendilerine ulaştığını açıklamıştı. Kırsal kesimde yaşayan 30 yaşın altındaki genç çiftçi adayları projelerinin onaylanması halinde 30 bin TL’ye kadar hibe desteği alacak.


Başvurular Ne Zaman Yapılmıştı?

Söz konusu hibe desteği için başvurular Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın oluşturduğu “gencciftci.tarim.gov.tr” adresinden 13 Nisan 12 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılmıştı. Başvuruların öncesinde ve sonrasında sizleri bilgilendirmiştik.

Peki Genç Çiftçi Hibe Desteği Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Genç Çiftçi Hibe desteği başvuru sonuçları 4-10 Haziran 2016 tarihi arasında açıklanacak. Söz konusu hibe desteği sonuçları açıklanır açıklanmaz cep telefonunuza bildirim almak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kaç Kişi Başvuru Yapmıştı?


Genç Çiftçi Hibe Desteği için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sn. Faruk Çelik Genç çiftçi başvurularının 370 bin civarında olduğunu ve başvuruların büyük bir çoğunluğunun hayvansal üretim projeleri olduğunu dile getirmişti. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sn. Faruk Çelik , 5 bin civarındaki genç çiftçi adayının ise bitkisel üretim projeleri için başvurularını yaptığını dile getirmişti.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olmak için kamu haberciliğinin lider sitesini takip edin.

Kamupersoneli.net | AA

Bir Yorum

  1. bence bu iş taşeron hikayesine döner hani son rutuj olayı varya bitmeyen

  2. Arkadaşlar nezaman onaylar açıklanacak bir bilginiz varmı

  3. Arkadaşlar nezaman onaylar açıklanacak bir bilginiz varmı

  4. Arkadaşlar 4 haziran 10 haziran günleri arasında açıklanacağını söylüyorlar…

  5. Hibe sonuclari neden aciklanmiyo ayin 13 oldu hala ses yok bilgisi olan cevap versin