Ekonomi

Genç Çiftçi Projesi için Başvuru İşlemleri Devam Ediyor ( Nasıl Başvuru Yapılır , Kimler başvurabilir)

Genç Çiftçi Projesi için başvurular devam ediyor. Tarım Bakanlığı’nın 30 yaş altındaki genç çiftçilerin projelerine 30 Bin TL’ye varan hibe desteğinden faydalanmak isteyen çiftçiler için başvuru işlemleri devam ediyor. Tarım bakanlığı’nın merakla beklenen destek projesi hayata geçti ve başvuru işlemleri başladı. Söz konusu projenin çalışmaları ve ilk duyurularını da kamupersoneli.net olarak siz değerli ziyaretçilerimize iletmiştik. Genç Çiftçi Projesi kapsamında başvurular tamamiyle ücretsiz.

Başvuru İşlemleri Nasıl Yapılıyor?

Gıda , Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hazırlanan bir internet sitesi üzerinden genç çiftçiler başvuru işlemlerini oldukça kolay bir biçimde yapabiliyor. Söz konusu başvuuru işlemleri ve daha fazla detayı sayfanın altında bulunan haber linkine tıklayarak öğrenebilirsiniz. Başvurular 12 Nisan 2016 itibariyle başladı ve büyük bir ilgi görüyor. Söz konusu proje kapsamında devlet hibesi almak isteyen çiftçiler için son başvuru tarihi 12 Mayıs 2016 olarak açıklandı.

Bir Yorum

  1. Benim hiç bir gerim yok sizden yarım istiyorum arz edrm

  2. Merhabalar Ben bu ciftci desteyin den haberim yok idi yeni bil gim oldu ve bitmis suresi bu desyeyin devami gelecek mi ? SAygilar .