Ekonomi

Girişimcilere 150 Bin Lira Geri Ödemesiz Destek İçin Başvurular Başladı

TÜBİTAK tarafından uygulanan ‘Bireysel Genç Girişim Programı’ için başvurular bugün itibariyle alınmaya başlandı. Geri ödemesiz olarak verilecek 150 bin lira için girişimcilerin sektörü ve konuları farketmeyecek.

10 Nisan 2017‘de başlayan başvurular 28 Nisan 2017‘ye kadar devam edecek. Hibe desteğine başvuru için ilk aşama uygulayıcı kuruluşlar. Girişimciler, uygulayıcı kuruluşlara başvuru yaptıktan sonra kuruluşların onayından geçerek TÜBİTAK’a başvuru yapacaklar. İlk aşamada başvuruları kabul edilmeyen adaylar için ikinci bir başvuru süreci daha başlatılacak. İkinci başvurular 11 Ağustos- 15 Ağustos 2017 tarihleri arasında alınacak. 

Hibe Desteği İçin Başvuru Yapılacak Uygulayıcı Kuruluşlar Şöyle:

* Anadolu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Atılım Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Bilkent Cyberpark, Dokuz Eylül Teknoloji Geliştirme AŞ, Erciyes Teknopark AŞ, Fırat Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici AŞ, Gazi Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kurucu ve İşletici AŞ, Gaziantep Üniversitesi Target Teknoloji Transfer Ofisi AŞ, Hacettepe Teknokent Tek. Tran. Ar-Ge Dan. En. Sa. Çe. ile San. ve Tic. AŞ, İnnopark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici AŞ, İstanbul Teknokent AŞ, İTÜNOVA Teknoloji AŞ, Konya Teknokent Teknoloji Geliştirme Hizmetleri AŞ, Marmara Teknokent AŞ, ODTÜ Teknokent Yönetim AŞ, Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Türk Ekonomi Bankası AŞ, Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi AŞ ve Yıldız Teknoloji Geliştirme Bölgesi Teknopark AŞ.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA