Ekonomi

Google KOBİ’lere 340 milyon ABD doları değerinde reklam kredisi verecek!

Google, ‘’KOBİ’lerimize 340 milyon ABD doları değerinde reklam kredisi veriyoruz.” açıklamasını yaptı.

Küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ’ler) için maliyetin bir kısmını hafifleterek, bu zorlu dönemde işletmelerin müşterileriyle iletişimde kalmasına yardımcı olmak isteyen GOOG Aps, dünya genelindeki KOBİ’lere toplam 320 Milyon ABD Doları reklam kredisi vereceğini söyledi.

Google tarafından, verilecek reklam kredisi için şu açıklamayı yaptı;

Küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ’ler) için maliyetin bir kısmını hafifleterek, bu zorlu dönemde işletmelerin müşterileriyle iletişimde kalmasına yardımcı olmak istiyoruz. Bu nedenle, dünya genelindeki KOBİ’lerimize 340 milyon ABD doları değerinde reklam kredisi veriyoruz. Söz konusu krediler, Google Ads platformlarımızda 2020’nin sonuna kadar herhangi bir zamanda kullanılabilir. 2019’un başından beri etkin reklamveren olan KOBİ’lerin Google Ads hesaplarına önümüzdeki aylarda bir kredi bildirimi gönderilecektir. Bu çalışma, KOBİ’leri, sağlık kuruluşlarını, hükümetleri ve küresel salgına karşı ön saflarda mücadele veren sağlık görevlilerini destekleme konusunda Google’ın daha geniş kapsamlı taahhüdünün bir parçasıdır.

Bu sayfa ek bilgiler içerir ve düzenli olarak güncellenir. İşletmenizi belirsizlikler karşısında başarıyla yönetmenize yardımcı olmaya yönelik ek bir kaynak niteliğindeki Küçük İşletmeler için Google sitesini ziyaret edin.

Reklam kredi hakkında daha fazla bilgi almak için BURAYA TIKLAYINIZ