Ekonomi

Güncel Altın Fiyatları! 8 Kasım Gram, Çeyrek, Yarım ve Tam Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu?

8 Kasım Çarşamba güncel altın fiyatları. Yatırımcıların ve vatandaşların en çok tercih ettiği yatırım aracı olan altın fiyatlarına dair son gelişmeler. 

Altın fiyatlarında bir önceki güne kıyasla yaşanan değişimler ve çeyrek altın, gram altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altını fiyatlarında hafta ortasında yaşanan değişmelerin tamamını sizlere aktarıyoruz. 

8 KASIM ÇARŞAMBA GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

8 Kasım sabahına altın fiyatları. Haftanın ikinci yarısına sakin bir seyirde başlayan gram altın fiyatları güne 211.29 TL’den başladı. Bir önceki işlem gününü 212.53 TL’den kapatan gram altında gece boyunca 1.24 TL’lik bir değişim yaşandı. Çeyrek altın ise 7 Kasım işlem gününü 346,9900 TL’den kapatırken haftanın ikinci yarısına 346.99 TL’den başladı. Yarım altın 8 Kasım Perşembe işlem güne 693.99 TL’den başlarken Cumhuriyet Altını ise 1,428.00 TL’den işlem gördü. 

ABD’de düzenlenen ara seçimlerde Demokratlar’ın Temsilciler Meclisi’nde çoğunluğu sağlaması ve Cumhuriyetçiler’in sekiz yıldır süren üstünlüğüne son verdiğini vermesi ve bunun da seçmenlerin Başkan Donald Trump’a bir ders verdiği şeklinde yorumlanması ile birlikte, altın fiyatları bir önceki işlem gününde sakin bir seyir izlemişti. Bu seyir 8 Kasım Perşembe gününün ilk saatlerinde de devam etti. 

Kamupersoneli.net – ANKARA