Ekonomi

Halkbank Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi Sağlıyor

Halkbank çalışanlara ve emekli vatandaşlara avantajlı kredi paketlerini sunmaya devam ediyor. Halkbank’ın vatandaşlara sağladığı kredi kampanyaları sayesinde emekliliğin tadını çıkarmak artık daha kolay. Finansman desteği kazanabilir ve çalıştığınız iş kollarına göre işiniz artık daha fazla kazanç sağlayabilir. Diğer yandan HalkBank vatandaşlara sunduğu bu kredi kampanyalarını düşük faiz oranları ve en uygun seçenekli olarak faiz oranları bulunuyor. Bununla beraber kredinin geri ödeme işlemleri ekonomik açıdan oldukça kolaylık sağlayabiliyor.

Finans365.com’un haberine göre; Halkbank kamu çalışanlarına sunduğu kampanyalardan biri olan Kamu Çalışanlara Özel İhtiyaç Kredisi olarak görülüyor. Halkbank müşterisi olan kamu çalışanları bu kredi sayesinde ihtiyaçlarını giderebiliyor. Halkbank Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi faiz oranı ve kredi detaylarıyla alakalı olarak bilgileri sizler için paylaşıyoruz.

– Halkbank Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi kapsamında sunulacak olan kredi tutarı en fazla 50 Bin Türk Lirası olarak yansıyor. Bununla beraber kredi için belirlene vade süresi ise maksimim 48 ay ve kredi faiz oranları yüzde 1,13 oranı olarak belirlenmiş durumda.

– Halkbank Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisinden yararlanmak istiyorsanız; kredi tahsis ücreti ve sigorta prim ödemesi yapmanız gerekiyor. Kredi tahsis ücreti sahip olmak istediğiniz kredi miktarının binde 5’i olarak belirlenmiş durumda. Sigorta Prim ücreti ise vatandaşların yaş, cinsiyet ve gelir durumlarına göre değişiklik gösterebiliyor.

Halkbank Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi’nden masraf olmadan yararlanmak mümkün hale geliyor. Masrafsız kredi imkanlarından yarlandığınız süreçte ise kredi faiz oranı yüzde 1.19 olarak yansıyacaktır.

HALKBANK KAMU ÇALIŞANLARINA ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ İÇİN HANGİ BELGELER GEREKİYOR?

Halkbank Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi için gerekli olan belgeler;

Nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport aslı ile fotokopisi, Gelir durumunuzu beyan eden imzalı ve onaylı belge, Güncel aylara ait olan, adınıza kayıtlı bir fatura, Kefil istenmesi durumunda kefilinize ait tüm belgeler, bu belgelerin haricinde Halkbank Şubeleri tarafından ek belgeler isteniyor.

Halkbank Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisine başvuru yapılabilmesiiçin Halkbank’ın web sitesine girerek başvuru formu doldurarak, iletmeniz gerekiyor. Halkban’ın mobil bankacılık uygulamasını telefonunuza indirerek kredi başvurusunda bulunmanız veya en yakın Halkbank şubesine giderek yüz yüze başvuru işlemi yapabilirsiniz.