Ekonomi

Huawei P9 Türkiye'ye Gelecek Mi? ( Huawei P9 ve Huawei P9 Plus Fiyatı , Özellikleri )

 Çin Halk Cumhuriyeti’nin bir numaralı ve dünyanın 3 numaralı telefon üreticisi olan Huawei , düzenlediği etkinlikle son amiral gemisi Huawei p9 ve P9 plus’un resmi tanıtımını yaptı.


Cihazların her ikisi de yekpare gövde alüminyum kasayla gelen modellerde en göze çarpan özellik ise kamerlarda karşımıza çıkıyor. Kameraların her ikisi de Leica’nın imzasını taşıyor, 12 MP çözünürlüğe sahip kameralarda çift lens var. Lenslerden birisi renkli fotoğraf çekimi için diğeri siyah beyaz çekimlerde kaliteyi yakalamanızı sağlayacak. Telefonun kamerası gerçekten Huawei’nin yaptığı en iyi telefon olduğunu gözler önüne serdi.


Huawei P9 ve Huawei P9 PLUS’un ön kameralarıda yabana atılacak cinsten değil arka kamaradaki kaliteye benzer bir kamera kalitesini ön kamerada da görmek mümkün. Huawei p9 ve Huawei p9 plus’un ön kameraları 8 MP çözürnülük özelliğine sahip.

Huawei p9 ve P9 PLUS Özellikleri

p9 PLUS özellikleri : Huawei p9 Plus Android 6 işletim sistemi 5.2 ve 5.5 inc Samoled 3 D Touch ekran’a sahip, 3 GB ram 32 GB ROM, 12 MP çift Kamera, 8 MB Ön Kamera, 4.5 G destekliyor, 3D güvenlikli parmak izi okuyucusu ve çift hoparlör özelliklerine sahip.

Huawei P9 Fiyatları

P9 : 3GB Ram 32 GB ROM 600 Euro’dan, p9: 4 GB Ram 64 GB ROM 650 Eurodan , p9 Plus : 34 GB Ram / 64 GB Rom 750 euro fiyattan satışa sunulacak. Ülkemize ilk parti sevkiyatı yapılmayacak.İlerleyen günlerde gelişmelerden siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendireceğiz.