Ekonomi

ING'nin 100 Bin TL İhtiyaç Kredisi İçin Son Gün 31 Ekim !

Faiz oranlarında düzenlemeye gidilmesinin ardından en düşük faiz oranları konut kredilerinde olmasına rağmen, ING Bank en düşük faiz oranlarını ihtiyaç kredisinde uyguluyor. ING Bank’ın müşterilerine memnun edecek ihtiyaç kredisi kampanyasında faiz oranları 0,99’dan başlıyor. Düşük faiz oranının yanı sıra borcu erteleme imkanı da sunuluyor bu kampanyada.

ING Bank’dan bugün ihtiyaç kredisi çeken herhangi biri kredi borcunun ilk taksitini 3 ay sonra ödemeye başlıyor.

İhtiyaç Kredisi Kampanyasında Son Gün 31 Ekim !

ING Bank’ın kampanyalı ihtiyaç kredisinde minimum tutar 4 bin TL, maksimum tutar ise 100 bin TL olarak belirlendi. Kullanılacak kredi miktarının binde 5’i oranında kredi tahsis ücreti ödemesi, müşteriler tarafından ING Bank’a yapılacaktır. Kredinin bitimine kadar da hayat sigortası yaptırma mecburiyeti vardır. 

3 ay taksit erteleme imkanı, 48 ay vadeyle 50 bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredisi çekilmesi durumlarında geçerli. Vade süreleri ve çekilecek kredi miktarının değişmesi durumunda 3 ay erteleme imkanı sunulmamaktadır.

ING Bank’ın ihtiyaç kredisi kampanyasında sunduğu faiz oranları, müşterilerin kredi notlarına göre değişiklik göstermektedir. Kredi notu 1850 üzerinde olan müşteriler, ihtiyaç kredilerini 0,99 faiz oranlarıyla çekebilecekler. 

ING Bank’ın ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için en yakın şubeyi ziyaret edebilirsiniz.

Kamupersoneli.net|Ankara