Ekonomi

İşbaşı Eğitim Programlarına Katılan Gençlere Günlük 75 TL Verilecek

İstihdam Seferberliği kapsamında, 18-29 yaş arasındaki gençlere günlük 75 TL destek ödemesi yapılacak. Detaylar haberimizde…

İSTİHDAM ŞURASI DÜZENLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun katılımları ile istihdam şurası gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen şurada istihdam teşviki hakkında önemli paylaşımlarda bulunuldu.

18-29 YAŞ ARASI GENÇLERE 75 TL CEP HARÇLIĞI VERİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, istihdam şurasında yaptığı konuşmada, 18-29 yaş arasındaki gençlere, günlük 75 TL cep harçlığı verileceğini açıkladı. İş başı eğitim programları ile gençler, geleceğe hazırlanıyor.

Siber Güvenlik, Yenilenebilir Enerji, Bulut Bilişim ve Kodlama gibi çağımızın ve geleceğin meslekleri olarak görülen alanlarda düzenlenecek olan işbaşı eğitim programlarına katılan 18-29 yaş arası gençlerin, 9 aya kadar değişen sürelerde eğitim ve günlük 75 TL cep harçlığı alması sağlanacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. siber güvenlik bulut ve kodlama proğramları nezaman başlayacak ve işkur üzerinden mi takip edeceğiz bilgi verilmişmidir ?