Ekonomi

İŞKUR 108 Bin 938 İşçi Arıyor !

Çeşitli özel sektör firmaları ve kurumlar Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile ilanlarını yayımlıyor. Milli İstihdam Seferberliğine destek vermek isteyen işverenler alacakları personeller için Türkiye İş Kurumunun resmi web adresi aracılığı ile ilana çıkıyorlar. 

EN ÇOK ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinde 108 bin 938 açık iş ilanı bulunmaktadır. Bu açık iş ilanlarının en çoğu ise beden işçisi kadrosu için gerçekleşmektedir. Buna göre en çok personel alımı yapılan pozisyonları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Bu kapsamda 25 bin 720 beden işçisi, 912 depo görevlisi, 699 aşçı ve 503 tane de akaryakıt satış elemanı alımı yapılmaktadır.

BAŞVURU DETAYLARI

Yukarıda belirtilen pozisyonların dışında Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden diğer kadrolar için de personel alımı yapılmaktadır. Adaylar bu ilanlara başvurularını nasıl yapacak? Adaylar başvurularını aşağıda paylaştığımız link üzerinden başvurularını yapabileceklerdir.

GENEL ŞARTLAR

İlanlara başvuru yapacak olan adaylarda ilanı veren firmalar tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Buna göre bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre adaylarda “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında olmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmalarından temiz sonuç almak, erkek adayların askerlik görevini yerine getirmiş olmak” şartları aranmaktadır. Bunun yanı sıra adaylardan istenilen genel başvuru şartları arasında yer alırken ayrıca adaylardan görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık probleminin olmaması gerekiyor.

Ayrıca ilanlara başvuru yapacak olan adayların şartları yerine getirmeleri ve kadrolara göre istenilen belge ve sertifikaları ayrıca kadrolara göre farklılık gösteren eğitim mezuniyeti durumlarını belgelemek zorunda oldukları ifade edildi.

Bir Yorum

  1. Typ kuraları ne zaman çekilecek bakacak birde typ çalışanlarımıza kadro veya tasaron sistemi istiyoruz
    Saygilar