Ekonomi

İŞKUR'dan İşsizlere Günlük 54 TL Destek Uygulaması Devam Edecek !

İstihdam Şurasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni istihdam teşviklerini açıkladı. Buna göre İŞKUR tarafından işsizlere işbaşı eğitim programı kapsamında verilen günlük 54 TL uygulamasının devam edeceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile istihdam şurası ödül töreni gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen istihdam şurasında 2017 yılında istihdama katkı sağlayanlara ödüller verildi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2018 yılında uygulanacak istihdam teşvikleri açıklandı.

ARTI 2 İSTİHDAM ÇAĞRISI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada bir konuşma yaptı ve konuşmasında artı 2 istihdam çağrısında bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konu ile ilgili açıklamasında “” ifadelerine yer verdi.

İŞSİZLERE GÜNLÜK 54 TL

Bunun ardından ise istihdam teşviklerine ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından çeşitli paylaşımlarda bulunuldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan paylaşımlarda 2018 yılı istihdam teşviklerinin detayları da belirtildi. Bilindiği gibi 2017 yılında istihdam teşvikleri kapsamında İŞKUR tarafından işsizlere işbaşı eğitim programları kapsamında günlük 54 TL destek veriliyordu. Çalışma Bakanlığı tarafından yapılan paylaşımda bu destek uygulaması 2018 yılında da devam edecek. Ayrıca 3 ay olan işbaşı eğitim programlarının süresi 6 aya çıkarılacak.