Ekonomi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Kapsamında Öğrencilere Bonus Müjdesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Genel Müdürü Arif Emecen öğrencilerin ulaşımda yaşadıkları zorluklar hakkında bazı açıklamalar yaptı. Arif Emecen yaptığı açıklamalarında öğrencilere “Bonus” müjdesi verdi.

“ÖĞRENCİLERE BONUS”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Genel Müdürü Arif Emecen öğrencilerin ulaşımda yaşadıkları zorluklar hakkında bazı açıklamalar yaptı ve bu zorluklar kapsamında öğrencilere çeşitli ayrıcalıklar getireceklerini ifade etti. Arif Emecen söz konusu açıklamalarında “Öğrenci arkadaşlarımızın sabah da sınavı var. Bileti yok, otobüse binemiyor. O anda belki nakiti de yok. O gün biz ona, ‘Bonus’ diyebileceğimiz, ekstra 5 binişe kadar kontör vereceğiz.” ifadelerine yer verdi.

“İLERİDE DİĞER YOLCULARA DA UYGULAYABİLİRİZ”

İETT Genel Müdürü Arif Emecen öğrencilere bonus ayrıcalığını önümüzdeki günlerde uygulamaya koyacaklarını paylaştı. Ayrıca öğrencilere yönelik bu projeyi ilk kez paylaşan Arif Emecen açıklamalarında “Öğrenci arkadaşlarımız gece evine giderken son biletini, kontörünü kullandı. Sabah da sınavı var. Bileti yok, otobüse binemiyor. O anda belki nakiti de yok. O gün biz ona, ‘Bonus’ diyebileceğimiz, ekstra 5 binişe kadar kontör vereceğiz. Sonra biletini doldurduğunda, tekrar hesaba aktarılmış olacak. Yani biz ona belli bir süre avans vermiş olacağız. Bu uygulamanın öğrencilerimizi memnun edeceğiniz düşünüyoruz. Çalışmamız, önce öğrencilere yönelik olacak. Sonra duruma bakacağız. İleride diğer yolculara da uygulayabiliriz.” ifadelerine yer verdi.

İETT Genel Müdürü Arif Emecen açıklamalarının devamında “Ayrıca İBB olarak, sosyal sorumluluk çerçevesinde, kampüslerde sıcak çorba dağıtımına başlıyoruz.” dedi.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA