Ekonomi

Kadroya Geçen Taşeron İşçilere İkramiye ve Promosyon Müjdesi ! Çifte Ödeme Alacaklar

Kadroya geçirilen taşeron işçilerin yüzü güldü. Kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilen taşeron işçilere ikramiye ve promosyon ödemesi yapılacak. Bu ödemeler ise yakın zamanda gerçekleştirilecek.

EK İKRAMİYE DE ALACAKLAR

Taşerona kadro kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilen işçiler artık kamu işçilerine verilen 52 günlük ek ikramiye hakkından da yararlanacaktır. Bu ikramiyelerin ödenmesi ise 2 taksitte olması planlanıyor. Ancak bu ikramiyelerin ödenme tarihi henüz belirlenmedi. Kamuda istihdam edilen işçiler tarafından bu tarihin açıklanması bekleniyor.

4/D kadrosunda bulunan işçiler ek ikramiyelerinin ilk yarısını Ocak ayında almışlardı. Diğer yarsı ise 8 Haziran’da ödenecek. Kamu işçileri ek ikramiye kapsamına iki taksit toplamı olarak 2 bin 200 TL ile 3 bin 700 TL arasında ikramiye almış olacaklar.

PROMOSYON MÜJDESİ DE GELDİ

Taşeron işçilere verilecek olan ikramiye tutarının da belirtilen rakamlar gibi olması bekleniyor. Ancak ikramiye tutarları işçilerin aldıkları maaşlara göre farklılık gösterebilecek. Taşerona kadro ile kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilen işçilere ikinci müjde ise banka promosyonları kapsamında verildi.

Kamu kurum ve kuruluşları personelleri için çalıştıkları bankalar ile promosyon anlaşmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda kamu çalışanları banka promosyonu alıyor. Taşerona kadro ile kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilen işçiler de bulundukları kurumun promosyon anlaşması ile ödeme alacaklar.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Iyide kardeşim ne zaman alacağız nasil olacak bu ayin 15 'de maaas alacakmiyiz hepsi muamma da

  2. Biz 44 aylığına ziraat bankası ile anlaşıldı 1000 lira promosyon maaşın 1.5 katı idi hani

  3. bu 52 gunluk ikramiyeler nezaman yatacak bilginiz varmidir acaba promosyon dami ayni yatacak

  4. Bizim kurum da alamazsın dediler nasıl alamiyoz bizim zaten 2 yıllık anlasmamiz var sizide ona dahil etdik 2 sene beklemeniz lazım dediler doğrumu??

  5. Bize 677 tl promosyon verdiler 1 maaş bile değil anlamadim birde maasiniz aynı olacak dediler

  6. Bankadan vac gectikte ikramiyeleri verseler insanları
    umutlandılar ama ortada hiç birşey yok bu nasıl iştir

  7. Verilencek promozosyon 1239 maaştan az bana öyle geliyoki hakkımız yeniyi çünkü açıklama yapilmiyor