Ekonomi

Kamu İşçilerine İkramiye Ödeme Tarihleri Belli Oldu !

Kamu işçilerine ilave tediye yani ikramiye ödenmesi kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile alındı. Bu karar kapsamında kamu işçilerine 1083 TL ikramiye ödemesi yapılacak. Peki ikramiye ödemeleri ne zaman gerçekleştirilecek?

Bu konu hakkında detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

İKRAMİYE ÖDEMELERİ 7 ARALIK’TA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile kamu işçilerine ödenecek olan ikramiyeler 7 Aralık 2018 tarihinde hesaplara yatacak.

Kamu işçilerine 26 günlük ikramiye ödemeleri yapıldı. İkramiyelerin ödenmesine de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile karar verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararı doğrultusunda 13 günlük tediye 17 Ağustos 2018 tarihinde ödendi. 7 Aralık 2018 tarihinde de 13 günlük tediye yatırılacak.

Maaşı 2 bin 500 TL olan bir kamu işçisine 13 günlük ikramiye ödemesi yüzde 15 vergi dilimi kapsamında 1083 TL olarak ödenecektir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Khk la tasoron firmadan belediyenin sirketlerinde calisma basladik ama biz hic bir odeme almadik kadrodan bir sey anlamadim bir kuru maas

  2. Belediyeler kamu işçisi değil zaten ne tediye ne ikramiye yüzde 4 ler bile Yok

  3. Biz belediye taseron isçilerinin tek sucu siz iktidara gelin diye secim zamani kapi kapi dolasmak oldu. Hicbir ek odemeden, promosyondan faydalanamayan bizler, yerel secimde gorusecegiz. Bize maliye bakani ozel sirket diyor ya, ozeli geneli gosterecez.

  4. Belediye çalışanı olarak büyük bir zulüm mun altındayız hakimi helal etmiyor yazıklar olsun diyorum