Ekonomi

Katar Havayolları 7 Bin 500 TL Maaşla En Az Lise Mezunu Türk Personel Alımı Yapacak

Türkiye ile Katar arasında yaşanan sıcak ilişkelerin sebebiyle Katar Havayolları’nın ihtiyacının giderilmesi sebebiyle pilot ve kabin görevlisi alımı yapılacağı belirtildi.

Astronomik maaşlar vereceğini duyuran Doha merkezli Katar Havayolları Türk ve yabancı pilot transferi yapacak. Bununla beraber 29 Nisan 2018 tarihinde İstanbul’da başlayacak işe alım etkinliğine göre 7 bin 500 TL maaş başlangıcı ile kabin görevlisi olmak isteyen Türk adaylar başvuru yapabilecekler.

Habertürk Gazetesi’den Gökhan Artan’ın özel haberine göre; başvurusu kabu edilenlerin gelecek dönemde şirkette geniş gövdeli uçaklarda sorumlu olduklarında ise maaşlarının 15 bin tl’yi aşacağı ifade edildi ve Türklere ordak kullanımlım eşyalı daire tahsis edileceği belirtildi.

EŞYALI DAİRE TAHSİS EDİLECEK

Katar başvuru kabul edilen adaylara Doha’da ortak kullanımlı eşyalı daire tahsis edecek. Türkiye’de havayolu şirketlerinde uçak kabin görevlilerinden başvurulara yoğun ilgi gösterileceği bekleniyor.

Yayımlanan ilanda ise; “Katar Devleti’nin Ulusal Havayolu olarak Katar’ın en sıcak ve cömert misafirperverliğini en iyi şekilde yansıtmayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca başvuru yapmak isteyen adaylardan CV’leri ile pasaport fotokobisi ve eğitim sertifikalarını getirmeleri gerektiği açıklandı.

7 BİN 500 TL’DEN BAŞLAYAN MAAŞ BAĞLANACAK

29 Nisan 2018 tarihinde İstanbul Crowne Plaza’da yapılacak olan alımlar saat 09:00 ile 17:00 arasında gerçekleştirilecek. Kabin Ekibi İşe Alım etkinliğine başvuru yapacak olanlardan ise en az 21 yaşında olmaları ve en az lise mezunu olmaları gerektiği ifade edildi. Diğer yandan akıcı İngilizce yazıp konuşma şartınında talep edildiği belirtildi.

Başvurusu kabul edilenlerin 6 aylık denem süresinden geçerek Katar Havayolları’nda vergisiz (1500 euro) 7 bin 500 TL’den başlayan maaşlarla çalışma şansı elde ecekler.

Uçuş saatinin artmasıyla beraber personellerin maaşlarında da yükselme yapılacak. Ayrıca başvurusu kabul edilenlerin Doha’da yaşacakları ve geniş gövdeli uçaklarda sorumlu olduklarında 15 bin tl’yi aşan maaş alacakları ifade edilirken sağlanan imkanlarda uçuş tazminatı, konaklama, harcırahlar ve görev için ulaşımında bulunduğu koşullar sağlanacağı duyuruldu.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum

  1. Ben lise son sinifta biraktm ama aciktan okuyorm alma sansisnz varmi

  2. 30 yaşındayım acaba şansım var mı? Bu arada internet sitesinden başvuru göremedim.Direkt İstanbul da yüzyüze mülakat olarak başvuru gerçekleşiyor sanırım.

  3. Ben lise mezunuyum ingilizce var az da rusça nasıl başvurucaz

  4. üniversite mezunuyum, pasaportu sonra çıkartsam olmuyor mu acaba

  5. başvurular şahsenmi yoksa internettenmi bilen varmı
    yaş snırı varmı acaba

  6. Başvurular internet uzerinden yapiliyormu bilginiz varmi

  7. 23 yaşındayım lise mezunuyum ilk yardım sertifikam var güvenlik sertifikam var ama ingilizcem cok az alırlamı beni .

  8. merhaba, 29 nisanda crowne plaza florya akvaryum müzesinin yanında gerçekleştirilen, sadece cv alınarak ve bir kaç soru sorularak yollanan kişilere ne zaman ne şekilde geri dönüş yapılacak. bilgisi olan var mı?

  9. merhaba
    arkadaşlar kim detaylı bilgi verecek benim ingilizcem süper yurt dışında okudum lütfen nasıl başvuru yapılıyor ve istanbulla gitmek şart mı