Ekonomi

Kaymakamlık duyurdu! 31 il dışında o ilimizde de sokağa çıkma yasağı uygulanıyor!

31 ilde uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağına Bilecik’in Osmaneli ilçesi de eklendi. İlçe Hıfzıssıhha Meclisi’nin almış olduğu karar kapsamında 23 Nisan ile 26 Nisan tarihleri arasında 21.00 – 09.00 arasında yasak uygulanacak.

İLÇEYE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GELDİ

Açıklama Osmaneli Kaymakamlığı’ndan geldi. İlçe Hıfzıssıhha Meclisi ile Kaymakamlık arasında yapılan toplantı da alınan karar şu şekilde:

“23-24-25 ve 26 Nisan tarihlerinde saat 21.00 ile 09.00 arasında belirli istisnalar hariç olmak üzere ilçemiz sınırları içerisinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır. Yasaklara uymayanların Kabahatler Kanunu’na göre 392 lira adli para cezası, iki aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasına, Kovid-19 kapsamında karantinaya alınan vatandaşların talimatlara aykırı hareket etmeleri durumunda 3 bin 150 lira idari para cezası uygulanmasına oy birliği ile karar verilmiştir”

Kaymakamlık duyurdu! 31 il dışında o ilimizde de sokağa çıkma yasağı uygulanıyor!

İSTİSNALAR VAR

Osmaneli ilçesinde uygulanan sokağa çıkma yasağı kapsamında bir takım istisnalar getirildi. Buna göre sağlık çalışanları, nöbetçi eczaneler, fırın çalışanları, belediye nöbetçi personelleri, kolluk kuvvetleri ve ilçedeki akaryakıt istasyon çalışanları karar kapsamı dışında değerlendirilecek.