Ekonomi

Konut Kredisi Kampanyasına Katılan Firmalar Belli Oldu!

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyasının detaylarını açıklayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Türk ekonomisine ivme kazandıracak nitelikte olan kampanya ile konut alıcılarının yüzünün güleceğini belirtti.

Kampanya ayrıca; 100 bin bağımsız bölüm ve 33 projesiyi kapsamakta. Kampanyada yüzde 10 indirim yapıllacak ve faizler ise yüzde 0,98’e çekilecek.

Diğer yandan konut kampanyasına katılan firmalar ise şöyle;

“Temaşehir Konya, Tual Adalar, Avrupa Konutları Başakşehir, Avangart İstanbul, Adım İstanbul, Ebruli Ispartakule, Tual Bahçekent, Validebağ Konakları, Avrupark Bahçekent, Cer İstanbul, Avrupark Hayat, Niğde Emlak Konutları, Ofis Karat Bakırköy, Büyükyalı İstanbul, Başkent Emlak Konutları, Körfezkent Çarşı, Köy Zekeriyaköy.

Esenler Emlak Konutları, Semt Bahçekent, Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı, Sofa Loca, Evora İstanbul, Karat 34, Kootdinat Çayyolu, Evvel İstanbul, Gebze Emlak Konutları 3, Kuzeyyakası, Merkez Ankara, Yeniköy Konakları, İdealist Cadde, Nevşehir Emlak Konutları ve Nidapark İstinye” olarak açıklandı.

Bir Yorum

  1. Bu dev denilen kampanya sadece zenginler dolari altini olanlara cok saolun cok sevindirdiniz dar gelirli bizleri

  2. Bu nasl kampnya zengine kampanya yapmışlar.bir kişide çıkıp bakanm zengine niye indirim yapıyosun dar gelirliyide düşün demiyor.dar gelirli insan yerine konmuyor.biz çok mağduruz krediler bir an önce düşürülsün.

  3. Kampanyaya bak 300 binden asagi evlerr yok param iz olsa zaten bizde aliriz xenginlere kampanya vAllahi bizi dusunen yok

  4. zengin 3 5 tane alir artik.. fakirde pesinat arasin.. aylik 3000 lere varan taksit odesin. ben 900 u zor oduyorum kira.. ne kampanya ama…