Ekonomi

Kripto Para Piyasası Düşüşe Geçti! Bitcoin Ne Kadar Oldu?

Ekonomi piyasasında yaşanan gerileme kripto para birimlerini derinden sarsıyor. Yatırımcıların ilgi odağı haline gelen Bitcoin ve diğer kripto paralar vatandaşların yüzünü güldürmemeye devam ediyor.

Birçok insan yatırım olarak satın aldığı Bitcoin ve diğer kripto paraları elden çıkarmak için adeta birbiriyle yarışıyor peki Bitcoin ne kadar oldu? İşte detaylar.

Güney Kore’de devlet görevlilerin kripto para birimlerine yönelik olarak yatırım yapmalarını yasaklamaları ve farklı kurumlardan kripto para birimlerine getirilen düzenleme haberleri etkili olmuş durumda.

DÜŞÜŞ YAŞANMAYA DEVAM EDİYOR

Toplamda dünya genelinde Bin 541 adet kripto para biriminin bulunduğu piyasa içerisinde düşüş yaşandığı gözlemlenmiş durumda. Piyasaların belirleyicisi Bitcoin son 24 saat içerisinde yüze 6,27 olarak düşüş yaşayarak 10, 631 dolardan işlem görmeye devam ediyor. Bitcoin ise 179 Bin 73 milyar dolarlık piyasa hacmiyle beraber piyasanın yüzde 41,8’lik bir oranını kapsamakta.

Diğer yandan piyasada gözlemlenen genel düşünün etkisi ile beraber piyasa hacmi geçtiğimiz günlere göre düşüşüne devam ediyor.

Kamupersoneli.net I ANKARA