Ekonomi

Kuveyt Türk'ten ev alacaklara büyük destek! 120 ay vade imkanı var

Konut almak isteyen vatandaşlara Kuveyt Türk tarafından nakit destek verilecek. Kuveyt Türk tarafından duyurulan konut kredisi kampanyasında 120 ay vade imkanı sağlanacaktır.

KREDİLENDİRME DETAYI

Konut işlemlerinde 500.000 TL’ye kadar işlemlerde A ve B sınıfı konutların ekspertiz değerinin %90’ı, diğer enerji sınıfında olan konutların ise %80’i kredilendirilecektir. 500 bin liranın üstünde konutlar için A sınıfı konutların ekspertiz değerinin %90’ı, B sınıfı konutların ekspertiz değerinin %85’i, diğer enerji sınıfında olan konutların ise %80’i kredilendirilecektir.

Konu ile ilgili olarak Kuveyt Türk tarafından verilecek olan kredide faiz oranı yüzde 1,48 olarak belirtildi. 

GERİ ÖDEME DETAYLARI

Konut alımı için 250 bin lira kredi verildiğinde 120 ay vade ve yüzde 1,48 faiz oranı kapsamında aylık taksit tutarı 4 bin 466 lira olacaktır. Tahsis ücreti müşteriden peşin olarak tahsil edilecektir. Ödenecek toplam tutar finansman tahsis ücretini içermemektedir. Bu tablo bilgi amaçlıdır. Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.’ni hiçbir şekilde taahhüt altına sokmaz.

Kredili Hayat, BES ve Kredi Kartı ürünlerinin bankamızdan kullanılması halinde 3 puan indirim geçerli olacaktır. 500.000 TL üzeri finansmanlar için 60 aya kadar aylık kar oranlarımızda 5 puan artış uygulanmaktadır.

Kredi başvuruları şube ile ATM’lerin yanı sıra mobil şube üzerinden de başvuru yapılabilecektir. 

Detaylar için TIKLAYIN. 

KAMUPERSONELİ.NET / ÖZEL HABER