Maliye Bakanı Naci Ağbal vergi açıklamasında bulundu.
Maliye Bakanı Ağbal, mobilya, beyaz eşya ve konutta vergi indirimlerinin amacı karşıladığını belirtti. 2017 yıl sonuna kadar vergilere ilişin herhangi bir düzenleme planının olmadığını ifade etti.
‘İndirimler Amacı Karşıladı’
Maliye Bakanı Ağbal, büyümede yakalanan ivmenin indirimlerin devam etmesini gerekli kılmadığını kaydetti.
2017 SONUNA KADAR VERGİ İNDİRİMİ OLMAYACAK
Maliye Bakan Naci Ağbal bundan önce vergi indirimine ilişkin yaptığı açıklamasında "Kanundan kaynaklanan bir sıkıntı var. Şimdi onu değiştiriyoruz. Tevsi yatırımlarda yatırım indiriminin çok daha hızlı bir şekilde realize olmasının önünü açıyoruz." ifadelerine yer vermiş ve vergi indiriminin yapılacağını müjdelemişti.
Bu kapsamda Bakan Ağbal yeni yaptığı açıklamasında 2017 yılı içinde yeniden bir vergi indiriminin yapılmayacağını ifade etti.
Kamupersoneli.net - ANKARA
KamuPersoneli.netNot: Aktif kaynak linki kullanarak haberlerimizden alıntı yapabilirsiniz